Na Brněnském výstavišti se to o víkendu hemžilo krásnými ženami. A co víc, na jednom přehlídkovém mole se po mnoha letech sešly někdejší královny krásy. Trička a tepláky vyměnily za večerní stylové šaty v černobílé kombinaci, místo tenisek obuly jehlové podpatky a vyrazily na molo.

Kdyby mi někdo řekl, že i ve čtyřiceti budu šlapat molo, tak ho pošlu k Chocholouškovi,“ napsala ke společné fotografii Iveta Lutovská Vítová (Česká Miss 2009). Tu na přehlídku doprovodily děti, dcerka Anetka si dokonce také vyzkoušela roli modelky v máminých lodičkách.

Ježíš, jak já jsem vás ráda zase viděla. Mámy v akci,“ okomentovala pro změnu shledání s kolegyněmi modelka a matka na plný úvazek Tereza Fajksová (Miss Earth 2012). I ona se po dlouhé době objevila na přehlídkovém mole.

Kdo ještě chůzi po mole nezapomněl, byla bývalá moderátorka Hlavních zpráv na Primě Gabriela Lašková(Česká Miss 2013). Ta se k práci modelky jednorázově vrátila po „nuceném“ odchodu z Primy, kdy ji z moderátorského křesla vyšoupla Eva Perkausová po mateřské dovolené.

Modelky doplnila také Nikola Buranská, Nikol Švantnerová (Česká Miss 2015) či Hana Vágnerová. Na jednom mole s kráskami se objevila také moderátorka Sandra Pospíšilová, která ale přehlídku moderovala. A na závěr děvčatům zazpívala Olga Lounová, která se do klubu maminek přidala teprve koncem loňského roku.  

Video
Video se připravuje ...

Další rána pro rozvádějící se Vítovou: Konec na Nově?! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
50 fotografií