Zpěvačka je velkou milovnicí zvířat. Sama je majitelkou dvou koček a před rokem k nim přibyla fenka. „Já za těch pár let v roli kočko-mamky nasbírala tolik zážitků, že by to vydalo na knihu. A už se strašně těším, co se zapíše do paměti s naší Jindřiškou,” napsala Anička, když se jejich rodina rozrostla o dalšího člena.

Pejska si pořídila společně s přítelem. „Stále spolu vychováváme našeho psa Jindřišku,“ svěřila se Blesku Slováčková.

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková: Přerušila léčbu rakoviny! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Roztomilá psí slečna nedávno slavila. „Od doby, co jsme si vzájemně vlezly do života, jsem začala vidět barvy kolem úplně v jiném světle. Vnímám s ní každou maličkost, která pro ni ale maličkostí třeba není…. Pes je nejlepší přítel člověk. Pod to se podepíšu vlastni krví. Pokud vás nezajímají sentimentální kecy matky, která za svoje děti považuje svýho psa a dvě kočky, tak nepokračujte ve čtení,“ píše na sociální síti muzikálová herečka.

Moje milovaná kočičko Jindro… Díky tobě byl ten šílenej rok plnej smíchu a lásky. Když jsem si tě přivezla, tak jsem ani ve snu netušila, jaká obrovská láska na mě v dalších dnech čeká. Bylas tak maličká a křehoučká. Teď jsi pořád něžňoučká, i když někdy pořádně smrdíš a cpeš mi zadek pod nos.“

„Seš můj nejlepší parťák. Moc mě mrzí, že se mnou teď trávíš víc času v posteli, než venku na výletech a procházkách, ale věř mi, že se moc snažím bejt co nejdřív dobrá, abych ti to všechno vynahradila. Učíš mě být lepším člověkem tak, jak to jen vy pejsci umíte. Snad pro tebe budu tou nejlepší maminkou, jakou jsi kdy mohla mít. Věř mi, že tě miluju jak nikdy nic a nikoho. S láskou, tvoje máma,“ dodala Slováčková, která v současnosti bojuje s rakovinou plic.

Fotogalerie
90 fotografií