Mnohé fanoušky Michala Nesvadby hodně zamrzelo, když po 24 letech působení v Kouzelné školce dal populárnímu dětskému pořadu vale. Slavný syn herce, spisovatele a výtvarníka Miloše Nesvadby (†95) a kostýmní výtvarnice Jaroslavy Nesvadbové uváděl, že by si chtěl odpočinout od stresu a začít si užívat to, co má za sebou... i před sebou. Plánoval například vlastní muzikál, internetovou televizi, knihy pro děti, a snil dokonce i o natáčení filmů podle svých scénářů. Rovněž chystal velkolepou rozlučkovou show.

Megalomanské vystoupení se mělo konat přímo v O2 areně. Nesvadba sliboval, že malí i velcí diváci uvidí Františka a Fanynku (postavičky z Kouzelné školky) v životní velikosti, měl je čekat zábavný i napínavý děj o hračkách, které v noci svítí, nafukovací svět skřítků, kteří jezdí na všem, co má kolečka, bavit je mělo celkem 40 účinkujících... Jenže na podívanou, chystanou na 28. prosince, nazvanou Záhada mizejících hraček, nakonec nedošlo – pro malý zájem (a hojně kritizované drahé vstupenky) ji musel zrušit.

Video
Video se připravuje ...

Michal Nesvadba o konci v Kouzelné školce: Co teď bude dělat? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Ačkoliv mu tento neúspěch vzal na chvíli vítr z plachet, nyní se známý bavič vrací na obrazovky ČT:D s novým pořadem, co se jmenuje Michal ví, co na sebe. „Co si vzít na sebe, když je ráno ještě zima a odpoledne bude teplo? Co na hřiště? Na doma, na procházku? Jak se barevně sladit, jak o oblečení dbát, jak překvapit okolí a jak se ozdobit? Na vše odpoví Michal Nesvadba a jeho parťáci v kontaktní groteskní show o oblékání,“ láká anotace České televize malé diváky... i dosud zveřejněné fotky.

Ty ukazují, že půjde skutečně o hravý pořad. Nesvadba v tomto zábavním projektu o oblékání pro nejmenší o 13 dílech, představí nové pomocníky, kteří po jeho boku nahradí výše zmiňovaného Františka s Fanynkou. Půjde o pořádně zubaté příšerky, z nichž jedna je podle všeho vysavač. A místo lepenky, s jejíž pomocí ve Školce vytvářel roztodivné předměty, mu budou ku pomoci obrovské papírové šaty. Podívejte se do naší galerie – anebo si v pondělí 8. ledna, přesně v 17:00, pusťte televize!
Fotogalerie
69 fotografií