Loni v létě Michal Nesvadba, známý bavič, herec a umělec, oznámil, že po dlouhých 23 letech účinkování v Kouzelné školce z pořadu odchází. „Už jsem z toho docela unavený,“ uvedl v jednom z dřívějších rozhovorů. „Nechtěl jsem se nikdy opakovat. Ta studnice nápadů už je prázdná a to trápení je větší a větší. Je dobré v nejlepším přestat.“ Na rozdíl od jiných celebrit, co oznámí konec, aby si to pak zase opakovaně rozmyslely, on to myslí naprosto vážně.

Na sociální síti se pochlubil záběry z dovolené u moře, kde je teď aktuálně na pracovní dovolené. „Vypustit páru, nabrat inspiraci a napsat scénáře na posledního půl roku v Kouzelné školce. To je můj cíl,“ uvedl na sociální síti, kde syna herce, spisovatele a výtvarníka Miloše Nesvadby (†95) a kostýmní výtvarnice Jaroslavy Nesvadbové sleduje téměř 90 tisíc lidí. „A o víkendu zase v plné síle za dětmi do divadla,“ dodal.

Video
Video se připravuje ...

Michal Nesvadba o konci v Kouzelné školce: Co teď bude dělat? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Jeho pobyt v teplých krajích zahrnoval i „ladění fyzičky“, tedy procházky pod palmami, což, jak Nesvadba uvedl v instastories, je pohled, který rozhodně hned tak neomrzí. A samozřejmě také práci, nešlo jenom o prázdné fráze. Všichni jeho příznivci se mohli podívat, jak tvoření budoucího obsahu zábavné show pro děti probíhá. A je to skutečně pozoruhodný systém - scénář vzniká z jednotlivých lístečků, na které si Michal podle všeho zaznamenává své nápady! 

Fotogalerie
44 fotografií