Přestože je aktuálně hospitalizovaný v nemocnici, smysl pro humor ho nepouští. „Ne, to není kostým k novému představení, a nedal jsem se ani na balet,“ vtipkoval Michal Nesvadba, syn slavného herce, spisovatele a karikaturisty Miloše Nesvadby (†95), na instagramu, kam sdílel své selfíčko ze špitálu. To zachycovalo jeho nohy v apartních antiembolických, tedy kompresních punčochách, které si pacienti často oblékají před operacemi a po operacích - v obavě z trombózy.

„Omlouvám se všem, kteří mají koupené lístky na má víkendová představení. Mrzí mě to, ale uvidíme se na přeložených termínech. Teď to vážně nejde,“ stýskal si známý bavič. „Tady mi nepomůže ani František a tentokrát to nezachrání ani lepící páska. Aspoň mě tento týden uvidíte v Kouzelné školce,“ povzdechl si Michal, který ve zmiňovaném pořadu vystupuje od roku 1999.

Video
Video se připravuje ...

Michal Nesvadba o konci v Kouzelné školce: Co teď bude dělat? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Díly, v nichž pravidelně přináší radost a různé způsoby kreativního vyžití českým dětem, má zjevně předtočené dopředu, takže se jich ani Michalova náhlá zdravotní indispozice nedotkne. Ovšem už brzy se Michal s Kouzelnou školkou rozloučí nadobro - o svém plánovaném odchodu informoval již brzy.

O zdravotních problémech zatím nemluvil. Co přesně se mu ale stalo, to prozatím neupřesnil... Nezbývá mu než společně s fanoušky popřát, aby se brzy uzdravil, ať už jde o cokoliv. Ostatně jak se mnozí v komentářích shodovali, zdraví má před vším ostatním přednost - a vystoupení nikam neutečou, jenom se přesunou.

Fotogalerie
34 fotografií