Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tatiana zmizela na silvestra: Nedala o sobě vědět už pět dní!

Policie pátrá po Tatianě Víghové z Jihlavy.
Policie pátrá po Tatianě Víghové z Jihlavy.  (Autor: Policie ČR)
Autor: rc - 
4. ledna 2024
13:27

Policisté pátrají po Tatianě Víghové, která o sobě nedala vědět už pět dní. Čtyřiatřicetiletá žena, jež je původem ze Slovenska, ale bydlí v Jihlavě, byla naposledy viděna 31. prosince. Od té doby o sobě nedala žádné zprávy. Její blízcí o ni mají strach. Žena má zdravotní obtíže a musí brát léky. Policisté proto prosí při pátrání o pomoc širokou veřejnost.

Tatiana z místa svého bydliště odešla na silvestra v odpoledních hodinách. Od té doby o sobě svým blízkým nedala vědět. Kontaktovali proto policii, která po ní 3. ledna vyhlásila pátrání.

„Policisté začali po přijetí oznámení po pohřešované ženě pátrat v okolí jejího bydliště, na dalších místech v Jihlavě a jiných lokalitách, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet,“ uvedla pro Jihlavskou Drbnu policejní mluvčí Jana Kroutilová s tím, že následně policisté zjistili, že strávila silvestra v Hruškových Dvorech.

Policie po ženě stále pátrá a o pomoc žádá veřejnost. Tatiana má zdravotní obtíže a musí brát léky. Vysoká je přibližně 160 centimetrů a má štíhlou postavu. Má tmavé rovné středně dlouhé vlasy, které nosívá v culíku. V době zmizení na sobě měla dlouhou tmavě zelenou bundu a modré riflové kalhoty. Na nohou měla černé tenisky.

Video  Policisté rozkryli obří drogový gang.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání