Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Slovenka našla při procházce mrtvolu! Myslela si, že jde o plyšáka

Autor: štt - 
29. prosince 2023
14:17

Žena si na první svátek vánoční vyšla na procházku v Bratislavě. Poté, co opustila bytovou zástavbu, všimla si v dáli něčeho podezřelého. Hrůzný nález ihned oznámila na policii. Vyšetřovatelé nyní řeší, co stojí za úmrtím mladého muže, kterého našli oblečeného jen v ponožkách.

Policie oblast nacházející se nedaleko nově postaveného sídliště Slnečnice ohradila páskou. Identita zemřelého, který u sebe neměl žádné doklady, zatím není známa. Reportérům ze serveru noviny.sk se podařilo zjistit, že muži bylo okolo 30 let a měl černé vlasy.

Jeho nahé tělo objevila žena, která si odpoledne po Štědrém dnu vyšla na procházku. „Nejdříve jsem nevěděla, co je to zač. Myslela jsem si, že se jedná o nějakou hračku nebo plyšovou věc,“ sdělila nálezkyně novinářům.

Stejně jako ji i přivolané policisty překvapilo, že mrtvý muž byl nahý a měl na sobě pouze ponožky. Ležel na levém boku a celý byl špinavý od hlíny.

Za jakých okolností muž přišel o život, zatím není známo. Vzhledem k množství modřin, které vyšetřovatelé nalezli na jeho těle, se pracuje i s verzí, že byl zavražděn. Více světla do tajemného případu vnesou výsledky pitvy.

Video  Slovenští policisté řeší další tajemný případ v bratislavské Petržalce.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

y1xcvbnm ( 29. prosince 2023 15:54 )

Pak si vyjdi na procházku

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání