Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Policisté řeší záhadný případ: Dívka umrzla v tatínkově náruči, opodál stálo shořelé auto

Autor: štt - 
27. prosince 2023
20:00

Američan Jason Murph měl spolu s dcerou Michelle přijet navštívit svou bývalou ženu do Orangeburgu. Tam ale nikdy nedorazili. Když policisté pár nalezli, kroutili hlavami. Otec s dcerou leželi zmrzlí padesát metrů od auta, které shořelo. 

Policisté z okresu Calhoun ve státě Michigan řeší neobvyklý případ. V sobotu 16. prosince obdrželi hlášení o zmizení dvou osob. Pohřešovanými byli dvaačtyřicetiletý Jason Murph a jeho dcera Michelle. Měli namířeno do sto kilometrů vzdáleného Orangeburgu, kde žije matka dítěte. Rozhodli se jet mimo hlavní silnici, napsal deník New York Post.

O zmizení muže zákona informovala Murphova bývalá žena. Když si kolem osmé hodiny večerní s mužem volala, sdělil jí, že se ztratil a jeho auto navíc uvízlo v bahně. Policistům trvalo necelé dva dny, než místo nehody nalezli. Nemohli však tušit, co na ně bude čekat.

Mimo hlavní silnici stál ohořelý pickup značky Toyota. Až o padesát metrů dál nalezli těla obou pohřešovaných. Překvapivě na sobě neměla známky popálenin. Případ byl předán do rukou specialistů, kteří se nyní pokusí záhadu rozlousknout.

Koroner na místě sdělil, že otec s dcerou nejspíše zemřeli na podchlazení. Jejich těla putovala na pitvu, která přinese přesnější informace. Detektivové již vyslovili domněnku, jak mohlo k požáru dojít.

Poté, co se těžké auto zaseklo v bahně, řidič opakovaně šlapal na plyn ve snaze auto vyprostit. Vysokým třením mohla chytnout okolní tráva, která následně způsobila vzplanutí vozidla. Tato teorie však zatím nebyla potvrzena.

Video  Insta Crime Podcast: Vlastimil před Štědrým dnem zavraždil bratra i švagrovou.  - pdc, icp, Červený, Železný
Video se připravuje ...

katule ( 28. prosince 2023 05:29 )

UFO??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání