Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Tragická smrt sourozenců Michaely a Marka na sídlišti v Petržalce: Šokující zjištění!

Autor: rc - 
6. prosince 2023
12:34

V březnu letošního roku se odehrála rodinná tragédie na bratislavském sídlišti Petržalka. Tragicky tam zemřeli sourozenci Marek (†27) a Michaela (†39). Policisté navíc uvnitř bytu našli tělo devítiletého Šimona (†9). Na těle měl bodné rány. Sourozenci podle informací slovenského deníku měli spáchat oba dva sebevraždu.

Smrt sourozenců a malého chlapce šokovala celé Slovensko. Tragédie se odehrála 19. března letošního roku na sídlišti Petržalka v Bratislavě. Tehdy z okna v pátém poschodí panelového domu kolem desáté hodiny ranní vypadl Marek. O několik hodin později z okna vyskočila i jeho sestra Michaela.

Na místo vyrazili policisté. Jak tehdy uvedl slovenský deník Nový Čas, následně se policistům pomocí dronu podařilo objevit otevřené okno a u něho židli. Uvnitř bytu pak následně objevili bezvládné tělo dítěte. Chlapec měl na těle několik bodných ran.

Podle informací slovenského deníku Plus JEDEN DEŇ Marek i jeho sestra Michaela spáchali sebevraždu. Devětatřicetiletá žena měla mít na těle několik bodných ran, které si údajně měla způsobit sama a následně vyskočit z okna. Smrt malého chlapce podle výše zmíněného deníku měla souviset s náboženským přesvědčením sourozenců.

Podle prvotních informací měl ale Marek zaútočit na svou sestru a jejího syna a následně spáchat sebevraždu. Poté, co se Michaela probrala a viděla svého syna, měla skočit z okna.

Nicméně policisté doposud vyšetřování neuzavřeli. „V uvedené trestné věci nadále probíhá vyšetřování, přičemž vyšetřovatel v současnosti čeká na vypracování všech potřebných znaleckých posudků. Z toho důvodu není možné poskytnout bližší informace,“ uvedla policejní mluvčí Jana Šimunková.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí 116 111 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Video  Policisté prošetřují smrt tří lidí v Bratislavě.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání