Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Patrícia zemřela při tragické nehodě: Máma jí poslala dojemný vzkaz do nebe!

Autor: rc - 
11. prosince 2023
05:00

Záchranné složky v sobotu 2. prosince večer zasahovaly mezi obcemi Mierovo a Lehnice, kde došlo ke srážce dvou aut. Při tragické nehodě zemřela jednadvacetiletá Patrícia. Záchranáři se ji marně snažili oživit. Podle policistů mladá řidička zřejmě nezvládla zatáčku, dostala smyk a srazila se s protijedoucím autem, v němž cestovali manželé s jejich pětiletým synem.

K tragické nehodě došlo u slovenské obce Mierovo. „Podle prvotních informací jela mladá žena v autě Seat Toledo směrem na obec Štvrtok na Ostrove, když při průjezdu mírnou levotočivou zatáčkou pravděpodobně dostala smyk. S autem měla přejet do protisměru, kde se srazila s protijedoucím autem Dacia Duster,“ uvedli policisté na sociální síti Facebook. „Ve vozidle Dacia jela mladá rodina. Třiatřicetiletý řidič, jeho osmadvacetiletá manželka a jejich pětiletý syn se zranili a záchranáři je všechny převezli do nemocnice,“ dodali policisté s tím, že jejich auto skončilo na střeše mimo vozovku.

Vozidlo Seat Toledo řídila Patrície, jíž už záchranáři nedokázali pomoci. Utrpěla vážná zranění, kterým na místě podlehla. Přesnou příčinu nehody policisté stále vyšetřují.

Patrícia, absolventka Soukromé střední školy hotelových služeb v Šamoríne, byla podle kamarádky dobrá řidička. „Jezdila opatrně, nejezdila ani rychle a dávala si pozor,“ uvedla nejmenovaná kamarádka pro slovenský deník Nový Čas s tím, že zřejmě osudný večer mířila za svým přítelem, který žije v Hlubiciach.

Maminka Patrície podle deníku Plus Jeden DEŇ na sociální síti Facebook napsala dojemný vzkaz. „Tato první adventní svíčka hoří za Tebe, moje krásná Bambulko. Od narození jsme tě velmi milovali. Byla jsi pro nás sluníčko, i když někdy zamračené, ale Tvůj poslední úsměv z auta, když jsi od nás odjížděla, nikdy nezapomeneme,“ napsala máma. „Velmi tě milujeme a ať andělíčci na tebe v nebíčku dávají pozor. Navždy zůstaneš v našich srdcích,“ uzavřela.  

Video  Při tragické nehodě u slovenské obce Mierovo zemřela Patrície (†21).  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Jiří Zvěřina ( 11. prosince 2023 12:47 )

Ještě, že nezabila ty cestující v protijedoucím autě... Nezodpovědná...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání