Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Brutální vražda v Krásné Lípě: Soud podezřelého z ubodání muže poslal do vazby!

V Krásné Lípě došlo k hádce, která skončila smrtí muže.
V Krásné Lípě došlo k hádce, která skončila smrtí muže.  (Autor: Reprofoto CNN)
Aktualizováno -
5. prosince 2023
20:01
Autor: ČTK, VaB - 
3. prosince 2023
16:35

Smrtí skončilo v Krásné Lípě pobodání, ke kterému došlo přímo na náměstí. Policisté obvinili muže (26) z vraždy. Okresní soud v Děčíně ho v úterý 5. prosince poslal do vazby! Pachateli hrozí 18 let vězení.

Policejní vyšetřovatel obvinil z vraždy v Krásné Lípě na Děčínsku šestadvacetiletého muže. Cílem jeho útoku byl podle policie pětatřicetiletý muž. Informoval o tom v pondělí na webu mluvčí krajské policie Kamil Marek. Událost se stala v neděli brzo ráno. Vyšetřovatel podal návrh na vzetí obviněného do vazby.

„Já jsem na pana obviněného podal návrh na vzetí do vazby, protože mám obavu z toho, že by mohl utéct, případně pokračovat v trestné činnosti. Soud mému návrhu vyhověl pro oba dva vazební důvody,“ uvedl pro CNN Prima News státní zástupce Vladimír Jan.

Pětatřicetiletý muž podlehl svým zraněním na místě. K objasnění příčin úmrtí nařídili policisté provést soudní pitvu. V souvislosti s tímto incidentem policisté zadrželi jednu osobu, která se momentálně nachází v cele předběžného zadržení. Policie zároveň s případem uvedla, že pachatelem není cizinec. Podle informací Prima CNN News došlo k vraždě po hádce mezi dvěma muži.

Záchranáři do Krásné Lípy vyjížděli v neděli ráno krátce po půl sedmé. Mluvčí krajské záchranky Prokop Voleník ČTK řekl, že na místě nalezl muže bez známek života.

Video  V areálu bývalého Nákladového nádraží Žižkov bylo nalezeno tělo mrtvého muže. Policisté předběžně kalkulují s tím, že šlo o násilnou smrt. Dokonce už zadrželi podezřelého. (22. listopad 2023)  - David Malík
Video se připravuje ...

bizon_pepa ( 4. prosince 2023 00:02 )

Policie zároveň s případem uvedla, že pachatelem není cizinec.
Proto bych očekával, že to bude úkáčko.

Eva Komárková ( 3. prosince 2023 21:02 )

To budou mít někde smutné Vánoce. V rodině zavražděného a v rodině pachatele vlastně taky.

sosacek ( 3. prosince 2023 20:21 )

A když šašci řeknou "byl to cizinec" tak 100% Ukrajina. 👎

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání