Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Dva vězni napadli ve Všehrdech dozorce: Policie je obvinila z pokusu o vraždu, jeden z nich je mladistvý

Autor: VaB - 
20. listopadu 2023
18:05

Policie obvinila z pokusu o vraždu dva odsouzené, kteří v sobotu ve věznici Všehrdy na Chomutovsku napadli dozorce. Jeden z obviněných vězňů je mladistvý. Člen Vězeňské služby utrpěl středně vážná zranění. 

Napadený muž skončil se středně vážným zraněním v chomutovské nemocnici, informoval ČTK mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník. O obviněných dvou vězňů informovala mluvčí policie Veronika Hyšplerová. 

„V případě prokázání viny před soudem jednomu z obviněných hrozí trest odnětí svobody až do výše 20 let. U mladistvých osob se tresty snižují na polovinu,“ doplnila Hyšplerová. Vězni byli na místě zadrženi.

Mluvčí Vězeňské služby ČR Markéta Prunerová uvedla, že šlo o mimořádně závažnou událost. Na pokoji, kde se incident stal, se podle informací ČTK nacházeli tři odsouzení, jeden z nich se ale do potyčky nezapojil.

Video  Muže v Kyjích někdo pobodal. Na následky brutálního útoku zemřel.  - Václav Burian
Video se připravuje ...

beda88 ( 21. listopadu 2023 00:27 )

nuuuuu, Vězni byli na místě zadrženi......., tak jsme měli fakt štěstí. vězeňská svoloč, co si myslí, že jsou na pionýrském táboře, čumí na TV, chodí do posilovny, jí vyváženou stravu, budou napadat dozorce? automaticky 10 let navrch.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání