Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Žena (†21) po smyku nabourala do auta rodiny: Seděla v něm matka a pětiletý syn

Autor: štt - 
3. prosince 2023
21:10

Nejen sníh a nízké teploty, ale i vítr komplikují dopravu i na Slovensku. Mladá žena jela po okresní silnici, když náhle dostala smyk. Řidič jedoucí v protisměru neměl šanci zareagovat. V autě s ním jela jeho žena a dítě.

Záchranáři museli v sobotu večer zasahovat u tragické nehody, ke které došlo u obce Mierovo v okrese Dunajská Streda. Dle dostupných informací mladá řidička projížděla mírnou zatáčku, když dostala smyk a srazila se s projíždějící Dacií Duster. Vozidlo, v němž jela tříčlenná rodina, náraz odhodil a skončilo v poli na střeše, informoval deník Nový Čas.

„V autě se nacházel třiatřicetiletý řidič spolu s osmadvacetiletou manželkou a pětiletým synem. Záchranáři je ihned odvezli do nemocnice,“ informovala trnavská policie na svém facebooku. Jednadvacetiletá řidička vozidla značky Seat na místě zemřela.

Případem se nyní zabývá policie. Jelikož byl řidič zraněný, nemohli mu zasahující strážníci provést dechovou zkoušku. Zda on nebo zemřelá náhodou nepožili alkohol či jinou návykovou látku, ukáže až znalecký posudek. Na místo byl přivolán také odborník, jenž má určit, jak k nehodě přesně došlo.

Policisté znovu vyzvali své spoluobčany, aby „nepodceňovali povětrnostní podmínky a jezdili pomalu“.

Video  Bartoška bojuje s rakovinou. Dusno ve sněmovně. A pohřeb Hadrbolcové  - Bára Horáková, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Pet H ( 3. prosince 2023 22:52 )

Upřímnou soustrast rodině 😢 Nás učili v autoškole jednu větu,kterou si pamatuji doteď: "Lepší v životě ztratit jednu minutu, než v minutě život."

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání