Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Královna krásy Rezešová strachy bez sebe: Její dcera havarovala!

Autor: štt - 
2. prosince 2023
20:10

Bývalá misska a exmanželka politika Borise Kollára Linda Rezešová (44) musela být hrůzou bez sebe, když jí její dcera oznámila, že způsobila dopravní nehodu. Victorii (23) přes cestu přeběhl pes a ona si spletla plyn s brzdou…

Mladá žena se od malička věnovala jízdě na koni. Pravidelně trénuje ve sportovním centru v Šamoríně. Malá obec ležící nedaleko Bratislavy se pyšní světovým unikátem. Před kongresovým centrem, jehož součástí jsou i stáje, se nachází nejvyšší socha koně. Právě do ní to Victoria napálila.

Někdejší slovenská královna krásy Linda Rezešová již událost komentovala pro deník Nový Čas. „Ve chvíli, kdy Victoria opouštěla sportovní areál, jí přes cestu přeběhl pes. Lekla se a místo, aby šlápla na brzdu, sešlápla plyn,“ uvedla matka, která je šťastná, že se její dceři ani nikomu dalšímu nic nestalo.

Na parkovišti se v tu chvíli nenacházeli žádní další lidé. Dále se ukázalo, že socha, zhotovená z masivní oceli, na sobě nemá ani škrábnutí. Pouze auto, které patří Victoriině kamarádce, bylo odvezeno do servisu.

 

Tom C. ( 3. prosince 2023 01:34 )

Posledni REZESOVA kterou si pamatuji, ugrilovala ctyri svoje spoluobczany.😳..

Elena Petrová ( 2. prosince 2023 22:41 )

Bývalá misska a exmanželka politika Borise Kollára Linda Rezešová .... píše nějaký
pisálek. Boris Kollár žádnou exmanželku nemá, je svobodný, žádnou exmanželku nemá. Tento fakt je veřejně známý kdekomu kromě autora článku.

mirkli ( 2. prosince 2023 21:27 )

Autore, spletla si plyn s brzdou? Tak nemá za volantem co dělat!

rudla1973 ( 2. prosince 2023 21:18 )

To jako vážně,,nebo měla ŘP koupený,jako matka?,hlavně titulek Královna krásy Reze­šová­....­.upřím­ně jaká matka taká Katka..hlavně nechápu proč se stále se.ete tu verbež 👎

Zobrazit celou diskusi