Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nezvěstnou Soňu (22) našli ležet znásilněnou a pořezanou: Její matka promluvila!

Autor: rc - 
12. září 2023
18:44

Rodina, policie a dobrovolníci pátrali po vysokoškolské studentce Soně, která zmizela v neděli 10. září v Bratislavě. Dvaadvacetiletou ženu vypátrali po 26 hodinách pátrání. Její bezvládné tělo našli zdravotníci, kteří šli do práce. Na těle měla řezné rány a byla znásilněná. Případu se ujali kriminalisté. O své dceři promluvila ztrápená maminka.

Dvaadvacetiletá Soňa v Bratislavě studovala Vysokou školu múzických umění. Před nedávnem začala pracovat ve Slovenském národním divadle a v pondělí 11. září ji čekala promoce. Ovšem šťastná životní událost se náhle změnila v horor. Podle informací slovenského deníku Plus JEDEN DEŇ měla v sobotu Soňa akci v divadle.

Po ní šla s kamarádkou ještě do jednoho z podniků v Bratislavě. To bylo naposledy, kdy o ní její blízcí slyšeli. „Poslední kontakt s ní jsme měli o jedenácté v noci. Ptala jsem se jí, jestli přijde domů, ona řekla, že ano, ale později, než jsme se původně dohodli,“ uvedla její máma pro výše zmíněný deník.

Podle slovenské televize JOJ Soňu naposledy viděli v neděli kolem půl čtvrté hodiny ráno v ulici Svoradova v Bratislavě. Následně údajně nastoupila do autobusu číslo N95 na zastávce na Zochové a vystoupila na zastávce Záporožská, a to zhruba 150 metrů od místa, kde bydlela.

„Šla z baru přibližně ve 3.30 hodin, nasedla do autobusu, vystoupila na konkrétní zastávce – zastávce Záporožské. Tam jsme s policií uskutečnili velké pátrání v okolí,“ řekl pro výše zmíněnou televizi Bruno Hauer z Pohotovostního pátracího týmu.

Na policisty se obrátila její máma v neděli večer a rozjelo se pátrání. Po studentce pátrala rodina, přátelé, policisté i dobrovolníci. Bratr Soni uvedl, že rodina zažila nejtěžších 24 hodin jejich života. Soňu našli ležet na ulici poblíž jedné z bratislavských nemocnic. Najít ji měli zdravotníci, kteří šli v pondělí v ranních hodinách do práce. Soňa měla mít na těle řezné rány. Byla znásilněna a měla být intoxikovaná. Případu se ujali kriminalisté. Policisté prosí veřejnost o pomoc s vyšetřováním.

Video  Nezvěstnou Soňu našli ležet v bezvědomí poblíž jedné z bratislavských nemocnic.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Ruzena Karaskova ( 14. září 2023 10:15 )

Musel jet s ní v autobuse a vystoupil s ní...150m od domu!! No to je děs, chudák pěkné děvče- trauma na celý život.

verka1 ( 13. září 2023 16:16 )

Všude jsou kamery. Ji zfetoval a znásilnil a pak vyhodil u nemocnice. Chytit a zavřít.

bafy81 ( 13. září 2023 09:36 )

Urcite no, kdyz vystoupila z autobusu cca 150m od domu 😏

kamil capka ( 12. září 2023 21:03 )

Jsem zvědavý kdo to udělal je toho už nějak moc po celé Evropě

soulb0 ( 12. září 2023 19:53 )

Je to napsané poměrně kravsky, ale zdá se, že sice zdrogovaná, ale živá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání