Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Aquabalerína se během show zahákla o rekvizitu: Video zachycuje její boj s časem

Autor: štt - 
1. prosince 2023
14:40

Aquabalerína bavila svým vystoupením návštěvníky jihoafrického obchodního domu, když se její kostým zachytil o umělý korál. Diváci trnuli hrůzou, zatímco nebohé ženě pomalu docházel kyslík.

Zvláště před Vánoci se nákupní centra rvou o potencionální zákazníky. Připravují proto pro ně různé doprovodné akce, jež mají jejich několikahodinové utrácení zpříjemnit. Obchodní dům nacházející se v jihoafrickém městě Randburg svým návštěvníkům nabídl show s mořskými pannami, napsal Daily Mail.

Dle videí zveřejněných na TikToku se jednalo o dechberoucí show. V obřím akváriu, které připomínalo mořské dno, tančily ženy oblečené do krásných kostýmů. Jako mytická stvoření předváděly ladné kreace a pomocí gest komunikovaly s nadšenými diváky. V jednu chvíli se však něco pokazilo…

Jedné z aquabalerín, jejíž celé jméno zní Gabriela Green-Thompsonová Kayová, se část kostýmu zachytil o umělý korál. Skoro ihned si toho všimli i diváci. Těm se zatajil dech a začali se o tanečnici strachovat. Zkušená plavkyně však zachovala chladnou hlavu a ocas odpojila od zbytku výstroje.

Gabriela jedno z videí sdílela i na svých sociálních sítích. Své fanoušky uklidnila, že je vyškolená a ví, jak si v takových chvílích počínat. Jediné, co ji mrzí, že došlo k narušení kouzelného okamžiku.

Video  Aquabalerína se zasekla pod vodní hladinou.  - TikTok
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi