Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Maroš (†18) s kamarády spěchal v autě za děvčaty: Nepřežil čelní srážku! Zarmoucená sestra promluvila

Autor: VaB - 
26. února 2023
14:54

Maroš (†18) se svými dvěma kamarády vyrazil ve čtvrtek večer za dívkami do Bardějova. Bohužel na místo už nedorazili. Cestou se čelně střetli s jiným vozem, jeho starý seat skončil v poli na střeše. Z auta toho moc nezbylo. Maroš na místě zemřel, další dva lidé se vážně zranili. 

Trojice mladíků, včetně teprve osmnáctiletého Maroše, si ve čtvrtek večer vyrazila autem do Bardějova. Zamířeno měli za děvčaty, píše server Čas.sk. Jenže u obce Kľušov došlo k čelnímu střetu s protijedoucí škodovkou.

Nehoda má tragické následky – Maroš na místě zemřel, dva kamarádi skončili v nemocnici s vážným poraněním. Podle policie se těžce zranil 17letý mladík a jeho osmnáctiletý kamarád. Nejmladší na tom byl zřejmě nejhůř. „Předpokládaná doba léčení je nad 42 dní,“ popsali policisté s tím, že druhý spolujezdec má takovou dobu stanovenou na dvanáct dní.

Auto bylo po nehodě kompletně zdemolované, zejména jeho přední část, ze které moc nezbylo. Zranila se i dvojice v protijedoucím vozidle. Nehodou se zabývají policisté.

Rodina mladého Maroše je zarmoucena. „Moje nejkrásnější láska. Miluji tě, bratříčku můj, pořád i budu. Nikdy na tebe nezapomenu. Stále budeš můj. Strašně nám zde chybíš. Bez tebe to není ono. Láska moje, můj fešák krásný. Můj jediný bratříček... Bože, proč jsi mi ho vzal? Měl ještě život před sebou,“ popsala Marošova sestra Klaudie.

Video  Osmiletý Alex srážku s lyžařem nepřežil.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání