Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Funkcionář Dědeček autem zabil 5 lidí: Městem se řítil rychlostí 140 km/h! Dostane doživotí?

Autor: rc - 
19. února 2023
05:00

Slovenskem na začátku října otřásla tragédie, kterou v Bratislavě způsobil sportovní funkcionář Dušan Dědeček. Na zastávce Zochová autem smetl a zabil pět lidí. Vyšetřování tragédie je podle tamních médií v závěrečné fázi a odhalilo šokující informaci. Dědeček se měl městem řítit rychlostí až 140 km/h! Za zmaření pěti životů mu hrozí doživotí.

Vyšetřování tragédie, která se stala na zastávce Zochová, se chýlí ke konci. Prokurátor Juraj Chylo pro televizi Markíza potvrdil, že vyšetřování je v závěrečné fázi. „Ve věci probíhají závěrečné úkony vyšetřování s tím, aby bylo možné vyšetřování ukončit,“ řekl prokurátor.

Dušan Dědeček tehdy řídil pod vlivem alkoholu a svým vozem vletěl do zastávky, kde čekali převážně studenti, kteří mířili na univerzitní koleje. Při nehodě zemřelo pět lidí. Dědeček se po tragédii omluvil rodinám obětí. „Nevím, jak bych vyjádřil lítost nad tím vším, a i když to rodiče asi nepřijmou, chci je prosit o smíření, o lítost a o odpuštění. Já jsem člověk, který nic takového nechtěl udělat. Nikdy jsem nechtěl, aby se něco takového někomu stalo,“ uvedl tehdy pro TV JOJ.

V případě prokázání viny mu hrozí doživotní trest. Podle předběžných znaleckých posudků jel Dědeček obrovskou rychlostí. Řítil se 140 km/h a v době nárazu kolem 110 km/h. Slovenský deník Plus Jeden Deň už vyšetřovatelé vyslechli víc než čtyřicet svědků.

Video  Policie vede řidiče Dušana Dědečka po nehodě na toxikologické vyšetření  - noviny.sk
Video se připravuje ...

bullshit ( 19. února 2023 12:07 )

Diagnóza - sportovní funkcionář

DanY67 ( 19. února 2023 11:55 )

No jo před tím než se to stalo chlastal z premieramHegrem.Tak pozici si myslí že se z toho dostane .Pro to že už se snažil hodit vše na chybu auta .šmejd

DanY67 ( 19. února 2023 11:54 )

No jo před tím než se to stalo chlastal z premieramHegrem.Tak pozici si myslí že se z toho dostane .Pro to že už se snažil hodit vše na chybu auta .šmejd

doktormediciny ( 19. února 2023 11:42 )

Nazory diskutujicich jsou dost zajimave..

ivan rehak ( 19. února 2023 08:19 )

Oni ho před soudem pustí z vazby a nikdo ho už neuvidí. Takový funkcionáři do basy nechodí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání