Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Simonu (†23) při předjíždění v protisměru smetl kamion! Blízcí jsou ze ztráty milované v šoku

Autor: pma - 
5. ledna 2023
06:20

Jen co začal nový rok, musel policejní sbor z Trnavy vyjíždět k tragické dopravní nehodě. Ta se stala nedaleko obce Koplotovce na západě Slovenska. Teprve třiadvacetiletá Simona se na silnici pokoušela předjet jiné auto, ale až moc pozdě si všimla kamionu, který se řítil proti ní v protisměru. Řidička svým zraněním na místě podlehla.

Na začátku prvního lednového týdne přišla během dopravní nehody o život teprve třiadvacetiletá Simona. K tragédii došlo u obce Koplotovce v okrese Hlohovec. „Podle prvotních informací měla 23letá řidička auta VW Polo, pravděpodobně při předjíždění jiného vozidla, přejet do protisměru. Řidič nákladního auta, který úsekem v té době projížděl, se sice snažil autu vyhnout, ale srážce se mu nakonec zabránit nepodařilo,“ uvedla k havárii policie na sociálních sítích.

Dopravní policisté podrobili 54letého řidiče kamionu dechové zkoušce, ta vyšla s negativním výsledkem. Mladá řidička si protijedoucího vozu v protisměru bohužel zřejmě nevšimla. To, jak k tragédii došlo a zda hrál roli alkohol v případě Simony, je podle policie v současnou chvíli předmětem dalšího vyšetřování.

Rodina a známí jsou ze ztráty mladé dívky zdrceni. „Já tohle nedám. Tak jsem se těšila na tu lyžovačku. Upřímnou soustrast celé rodině. Simi, odpočívej v klidu, Andílku. Toto se nemělo stát, ne!“ nechala se slyšet kamarádka zesnulé řidičky.

Podle kolegyně Alice byla Simona zodpovědnou řidičkou, která i v mladém věku měla s řízením auta mnoho zkušeností. „Věřte, kilometrů měla naježděno dost. Pět let dojížděla každý den do práce do Trnavy. Byla to mladá a opravdu krásná žena, ale žádné dítě. Když se má stát něco špatného, tak se to stane, ať už mladým či starším. Takže mluvit o tom, že byla dítě a neuměla jezdit, mi přijde přitažené za vlasy,“ vyjádřila se k nehodě kamarádka.

Video  Kdy můžete a kdy nesmíte přecházet železniční přejezd?  - Videohub
Video se připravuje ...

Jiří Zvěřina ( 5. ledna 2023 13:08 )

Nezodpovědná... Ještě, že nezabila ještě i někoho dalšího....

yarda ( 5. ledna 2023 07:34 )

...raději nic. O mrtvých jen dobré. Chudák kamioňák.

begonie ( 5. ledna 2023 07:22 )

No já bych oponovala, že byla dobrá řidička - jet při předjíždění proti kamionu.... Nechápu, že když viděla proti sobě kamion, že nedupla na brzdu a nezařadila se zpět - možná by byly poškozené jen plechy, ale svůj život si zachránila.... Upřímnou soustrast rodině - velká škoda mladého života

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání