Všichni si sice myslí, že urnu měl vlastnit syn Artur Štaidl (26) nebo maminka Svatava (84), Rychtář má ale jiný názor. Ivetinu urnu má už devět let doma a nehodlá na tom nic měnit. „Jak se rodina, včetně Artura, k Ivetce chovala? Nezažili si ji, jen ji zneužívají, tak co by chtěli? Nikdy ji nedostanou!“ je přesvědčen Rychtář. „Kdo jiný má větší nárok na mámu než dítě? Vzít takhle Ivetu Arturovi, to se opravdu nedělá, na to nemá právo absolutně nikdo!“ kontruje Arturova chůva Golda Dvořáková (69).

Stejný názor má také Ivetino dvojče Ivana Bartošová (57). I ona si myslí, že urnu by měla mít zpěvaččina rodina a že největší nárok a právo rozhodnout o místě posledního odpočinku Ivety má její synovec Artur.

Vdovec se ale hájí tím, že mu Artur od smrti Ivety nikdy nezavolal a o urnu neprojevil žádný zájem. Když už urnu nechtěl vydat Arturovi, mohl ji alespoň uložit do hrobu v Říčanech, kde zřídil Ivetě okázalý hrob. Takhle jí dosud nemají kamarádi a fanoušci kam položit kytičku. „To víte, že je to špatně. Vždyť takhle nemůže mamince přinést kytičku nejen syn Artur, její máma, sestra, bratr, kteří by to rádi udělali, ale vůbec nikdo! Myslím, že je to velmi špatně, především vůči Arturovi,“ říká Golda. A samotný Rychtář jen trestá okolí za to, že si ho po smrti zpěvačky nevšímá.

Video
Video se připravuje ...

Nová minisérie Iveta odhalí zajímavé momenty ze života Bartošové. Barletta Production

Fotogalerie
37 fotografií