Přestože po prvním porodu, kdy dcerka Mia vážila čtyři kila, maminka trpěla jako zvíře a při odchodu z porodnice vykřikovala, že další dítko s manželem Martinem Košínem (37) raději už adoptují, aby to nemusela absolvovat znovu - ani ne rok po jejím narození je modelka Monika Leová znovu těhotná. Jak už to bývá, na bolest se rychle zapomene a touha rozšířit svou rodinu o dalšího člena je zkrátka silnější. Ve čtvrtém měsíci proto manželé Košínovi už vybírají svému miminku číslo 2 vhodné jméno.

Natočili vtipné video, v němž někdejší misska se svým mužem tančí jako o život, a přitom sdílí se svými fanoušky prosbu i vhodné tipy na jméno... a rovněž své požadavky. Ty jsou jasné - mělo by to být jméno začínající na písmenko M, aby sedělo do rodiny, kde je maminka Monika, tatínek Martin a dcera Mia. A svěřili se s několika svými favority - pro holčičku se jim zamlouvá Madlen a Marion, pro chlapečka Markus. A také Max, což je jméno použitelné pro obě pohlaví.

Video
Video se připravuje ...

Monika Leová ukázala více generační bydlení Videohub

Jaké jméno nakonec jejich malý zázrak dostane, to ukáže až čas. Koneckonců zatím se ani neví, zda to bude další děvčátko... anebo klouček, aby měli mladí manželé, co jsou spolu již dlouhých 13 let, páreček.

Není však pochyb, že se o tyto krásné novinky Košínovi se svými fanoušky a příznivci podělí. Stejně tomu tak bylo i v případě malé Mii. To Monika s manželem vytvořila vtipné video, v němž měli všechny potřebné informace na papírcích, které postupně odhazovali. Uvidíme, jak to pojmou u druhého děťátka...

Fotogalerie
75 fotografií