Blahopřejeme! Modelka a Česká Miss Earth 2013 Monika Leová s manželem Martinem Košínem oznámili, že po dceři Mie, která v dubnu oslaví 2. narozeniny, čekají své druhé miminko. Manželé přitom nedávno oslavili 13. výročí, novinka tak přišla jako na zavolanou. 

K radostnému oznámení si vybrali návštěvu Vietnamu, kde má kráska část rodiny. „Dobrý den, břicho ven – tohle z vietnamských dobrot asi nebude. Mnoho z vás už správně poznalo, že budeme čtyři,“ pochlubila se Monika na svém instagramu. Přidala fotku, na které ji manžel něžně objímá ze zadu, ona v ruce hrdě třímá snímek z ultrazvuku a za nimi nad mořem zapadá sluníčko... Prostě naprostá idylka! 

Nechybělo ale málo a táta Martin s manželkou a dcerou málem nepřijel. Špatně si totiž vyřídil vízum, na což se přišlo až na letišti. „Prosím vás, doporučujeme si opravdu překontrolovat víza. Martíka na letišti kvůli nim nepustili, takže letíme s Miou samy. Tak snad to spolu zmáknem,“ svěřila se na sociální síti Leová. Nakonec ale všechno dobře dopadlo a ve Vietnamu se sešla celá rodina. 

 

Video
Video se připravuje ...

Monika Leová s manželem v Tatrách: Druhé miminko na cestě?  Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
66 fotografií