Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rodina pohřešuje Šimona (17) z Přelouče: Zoufalý bratr prosí veřejnost o pomoc

Video se připravuje ...
Autor: jel - 
2. března 2023
10:42

Pardubičtí kriminalisté pátrají po sedmnáctiletém Šimonovi Hlaváčkovi. Naposledy byl viděn v pondělí večer v jednom z přeloučských barů. Zoufalý bratr prosí o pomoc.

Šimonova stopa se ztratila 27. února po jedenácté večer v Pražské ulici v Přelouči. Chlapec navštívil jeden z tamních barů. Kde je od té doby, rodina ani policie neví. Mladík je podle policie vysoký 175 centimetrů, je hubený, má krátké hnědé vlasy. Naposledy ho viděli oblečeného do černé bundy s bílým kruhovým logem na zádech, černých tepláků a červených zimních kotníkových bot.

Rodina se snaží po Šimonovi pátrat i svépomocí. Bratr pohřešovaného Lukáš už v úterý zveřejnil na facebooku výzvu, v níž žádá všechny o pomoc. „Vezměte všechna světla, co máte a pojďme Šímu najít. Potřebuji pomoc každého z vás,“ napsal bratr.

Pátrání bohužel zatím nebylo úspěšné. Ve středu bratr informoval, že Šimona zkoušel vypátrat i psovod. Pes šel přesvědčeně po stopě a zavedl je do zahrádkářské kolonie Na Krétě v Přelouči. Tam ale stopu ztratil. Lukáš proto prosí všechny, kteří mají v místě zahrádku, aby ji zkontrolovali.

„Viděli jsme na místě i nějaké kamery. Pokud máte monitorovanou zahrádku, ozvěte se prosím,“ napsal bratr.

Rodina je podle Lucie, která pracuje s tetou pohřešovaného, z celé situace velice zoufalá. „Jsou všichni fyziky i psychicky zničený, unavený,“ uvedla.

Video  Jak pomoci při pohřešování dětí?  - Videohub
Video se připravuje ...

Honza Farkaš ( 3. března 2023 09:16 )

Jeho bratr pracuje jako provozní v baru.
Pokud o případu a lidech nic nevíte, nevyjadřujte se.
Akorát ze sebe děláte hlupáka.

krasomila ( 2. března 2023 18:17 )

Vypadá docela dobře, tak třeba odjel do Jižní Koreje dělat kariéru v chlapecké skupině, protože co v týhle díře..bejt jím tak jedu hned.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání