Takový triumf, co tehdy dokázala Eliška, se už žádné vítězce nepovedl. Tehdy osmnáctiletá brunetka bodovala hned čtyřikrát. Bučková se stala Českou Miss, její hlas ocenili posluchači Frekvence 1, nejvíce se líbila i porotcům, kteří ji vyhlásili jako Tip poroty, a stejně tak zabodovala i jako Miss internet. 

Eliška Bušková, jak řekl Alain Delon před 15 lety…Ten večer jsem získala celkem čtyři korunky,“ pochlubila se modelka na sociální síti a přiznala tak, že jí Francouz lehce zkomolil příjmení. Co se ale stalo s trofejemi?

Video
Video se připravuje ...

Zamilovaná Eliška Bučková přibírá a je šťastná: Partnerovi dala slib! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Tu hlavní jsem darovala na dobročinnou aukci pro pomoc potřebným u nás na Moravě, další dvě skončily mezi dětmi u nás ve školce… Dnes mám doma už jenom část jedné, kterou nosí moje milované neteře, když si hrají na královny vesmíru. Dávám jí tak půl roku, pak se rozpadne úplně…. A to je dobře, nač je mít ve vitríně, když mohou dělat radost dalším princeznám. Já jsem za ně moc vděčná!“ vysvětlila Eliška. 

Od Miss se Bučková dost změnila, nejenom že zhubla, ale nechala si také udělat nová prsa, přišít odstáté uši a zvětšit rty. Též obličej má vyplněný botoxem. Vlasy i řasy si nechává uměle zahušťovat. 

Fotogalerie
56 fotografií