Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žák (8) měl ve škole na Prachaticku nůž: Hrozil sebevraždou!

Autor: jel - 
2. dubna 2022
18:40

V pátek zasahovali policisté na základní škole v jižních Čechách. Teprve osmiletý chlapec tam údajně ukazoval kamarádům na toaletách nůž a měl jim tvrdit, že se chce zabít. Naštěstí nedošlo k žádnému zranění.

O případu informoval web TN.cz. Ten uvádí, že na základní škole ve Volarech měl osmiletý chlapec ukazovat spolužákům na záchodě nůž a hrozit sebevraždou. Žáci naštěstí neváhali a vše oznámili učitelce. Kluka prý inspirovala událost, jež se odehrála tento týden v pražské Michli.

Policisté pouze potvrdili, že případ prověřují, jakékoliv podrobnosti sdělit odmítli. Dodali pouze, že nedošlo k žádnému zranění.

K velké tragédii došlo ve čtvrtek na Středním odborném učilišti Ohradní v pražské Michli. Učitel Jan K. (†75) tam zemřel poté, co byl ve svém kabinetu napaden mačetou. Z jeho vraždy byl obviněn devatenáctiletý student, kterého zadržela policie. Motivem hrozného jednání byl pravděpodobně špatný prospěch. Lidé u učiliště nyní zapalují svíčky.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Video  Zadržení studenta (19) podezřelého z útoku mačetou na učitele 
Video se připravuje ...

UFO1 ( 2. dubna 2022 21:46 )

Mačeta bude inspirovat, bohužel,ve školách problémy jsou, nepostačí pouze specialni peda­gogo­vé,me­todi­ci,vyc­hovni,­ti spíše škodí....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání