Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Policisté z Unhoště přišli o kolegu (†39): Zkolaboval! Pak přišla smutná zpráva

Autor: VaB - 
27. ledna 2022
16:04

Středočeské policisty z Unhoště zasáhla smutná zpráva. V nemocnici zemřel jejich kolega (†39). Záchranáři bojovali o jeho život, vrtulníkem ho poté rychle přepravili do nemocnice. Bohužel ani přes snahu lékařů boj o život nevyhrál.

Záchranáři se o muži, který trpěl dušností, dozvěděli 14. ledna ráno. Do Unhoště proto rychle vyrazila posádka záchranářů s lékařem. Když k policistovi dorazili, skácel se před nimi. Okamžitě proto začali s resuscitací.

Mezitím požádali pražskou záchrannou službu o vrtulník, jenž na místo neprodleně vyrazil. Jelikož šlo o sekundy, piloti policejní helikoptéry neváhali a přistáli v Unhošti přímo na náměstí. „Za kontinuální resuscitace byl muž transportován do nemocnice v Motole,“ řekla Blesku mluvčí záchranné služby Petra Homolová.

Ačkoliv se lékaři snažili mladému policistovi pomoci, boj o život prohrál. „Velkou bolest teď prožívají všichni kolegové a kolegyně, kteří bojovali u mladého policisty o to nejcennější, o jeho život. Někdy ale ani veškerá snaha a moderní medicína smrt nepřemůžou,“ píší záchranáři na facebooku.

„Tak tomu bylo k zármutku všech i v tomto případě, kdy svůj boj prohrál mladý člověk, který v řadách policie chránil bezpečí a životy nás všech,“ dodávají. Smrt policisty zasáhla nejen jeho kolegy, ale i záchranáře či hasiče. „Tímto bychom chtěli vyjádřit čest jeho památce a nejhlubší soustrast celé rodině,“ zakončili smutnou zprávu.

deratizater ( 27. ledna 2022 19:04 )

kdyby nebyl očkovaný tak by se kolem toho spustil mediální humbuk

deratizater ( 27. ledna 2022 19:00 )

Asi má pravdu uznávaný vědec profesor Montegnier který důrazně varoval před očkováním mRNA vakcínami ve kterých je jedovatý spike protejn a který může být příčinou náhlých úmrtí.Padají nyní často i trénovaní mladí sportovci přímo na hřištích údajně na infarkt ale pravou příčinou úmrtí může být táto riziková vakcína což se samozřejmě tají.

profano ( 27. ledna 2022 18:36 )

Dva komentáře a oba hovadina.🤮😭👎

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání