Princezna Sofia, vévodkyně z Värmlandu, manželka korunního prince Karla Filipa Švédského (42), vždy nápadně připomínala Kate Middletonovou. S manželkou britského prince (a také následníka trůnu) Williama (39) byla takřka zaměnitelná například díky hustým, tmavým vlasům, které měla vždy v jemných vlnách upravené kolem obličeje, ale též líbeznou tváří, anebo pro decentní vystupování. Její stylisté jí rovněž často vybírali dost podobné outfity, v jakých se na veřejnosti objevovala i Kate.

Tomu je teď ale konec, jelikož Sofia překvapila svým změněným vzhledem. K nové image stačila jenom jedna jednoduchá věc, vlastně taková drobnost - nechala si ostříhat ofinu. Půvabná princezna, co předtím, než se přivdala do královské rodiny, byla takzvanou „glamour“ modelkou spodního prádla a účastnicí televizní reality show Paradise Hotel, teď díky rafinované ofině, co jí jemně padá do očí, vypadá na první pohled jako úplně jiná žena! Zajímavý střih jí rozhodně dodal šmrnc. 

VIDEO: Princezna Sofia se údajně inspiruje u Kate... a u koho hledá inspiraci Kate?

Video
Video se připravuje ...

Jak se Kate Middleton inspiruje stylem princezny Diany Youtube.com_Royal Fashion Tube/BPŽ

S novým účesem se Sofia objevila po boku svého manžela na divadelním představení nazvaném Fira demokratin – 100 år (což znamená Oslavte demokracii – 100 let), které upozornilo na skutečnost, že to na počátku ledna bylo už sto let, co ve švédském parlamentu usedly první ženy - političky. Karel Filip si po celou dobu svou manželku, s níž má tři potomky, syny Alexandera (5), Gabriela (4) a Juliana (10 měsíců), až úzkostlivě hlídal, a ona z něj nemohla spustit oči. Není pochyb, že jsou stále tak zamilovaní jako v den, kdy mezi nimi přeskočila první jiskra!

Fotogalerie
36 fotografií