Rodiče malé Ruminky oznámili svůj rozchod v podstatě na Vánoce, ovšem skřípalo to mezi nimi zejmě již delší dobu. Spekulovalo se, že spolu nejsou už od léta, čemuž nahrávak i fakt, že Bagárová zainvestovala do pozemku u Brna,  Podle Extra.cz, podepsala již 7. září 2021 kupní smlouvu na 5,5 milionu korun. 

Sháněla si snad bydlení ve strachu, že na dceru zůstane sama? Podle zpěvačky a porotkyně ze SuperStar to tak není. „S Machem jsme se rozešli před necelým měsícem,“ uvedla na pravou míru pro eXtra.cz Monika.

A proč se tedy uchýlila ke koupi místa, jako stvořenému k vybudování nového domova? „Pozemek jsem koupila, protože stavím společně s rodiči dům, kde budu mít i své nahrávací studio a kde bude mít do budoucna Ruminka své zázemí, až začnu pořádně koncertovat a pracovat,“ odhalila pravý důvod.

A dokonce tvrdí, že expartner Muradov o tom věděl dopředu. „Pozemek se řešil delší dobu a Mach o tom ví od samého začátku, je to investice a budoucnost, tak jako Mach stejně kupuje a investuje v Uzbekistánu,“ dodala na vysvětlenou.

Zpěvačku zřejmě mrzí, že jí to s bojovníkem MMA nevyšlo, ale je vděčná alespoň za to, že se jim zatím daří domluvit vše kolem jejich dcery. A otázka je, nakolik se to změní, až bude chtít naplno začít pracovat...

„Někdy Vám v životě nevyjdou věci tak, jak by jste si přáli, i přesto, že jste bojovali do poslední chvíle. Myslím, že je fér vám říct, že už nejsme rodina,“ inforovala Bagárová fanoušky přes instagram na Boží hod.

VIDEO: Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? 

Video
Video se připravuje ...

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? FTV Prima, Prima Cool

Fotogalerie
96 fotografií