Už několik let se Zuzaně Plačkové daří v podnikání natolik, že si nákupy všemožných luxusních značek dopřává ve velkém. Nejednou se pochlubila na sociální síti, kde ji sleduje 763 tisíc lidí, kolik je schopná během chvilky utratit. Například ve svém oblíbeném butiku Louis Vuitton během 15 minut za kabelky a oblečení nechala 430 tisíc korun.

„Mít pěkné věci je fajn, ale není to nejdůležitější. To, co mě v životě dělá skutečně šťastnou, mě čeká vždy doma,“ dodala vnadná kráska. Tím měla na mysli svého manžela Reného. A právě s ním a dalšími lidmi ji v pondělí u nich doma v bytě zatkla slovenská policie.

„Velká protidrogová akce na západě: NAKA zadržela až 15 osob. Příslušníci Národní kriminální agentury zasahují od brzkých ranních hodin na vícero místech ve vícero krajích, v Bratislavském, Trnavském a Trenčínském kraji.

VIDEO: Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech!

Video
Video se připravuje ...

Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech! Plus JEDEN DEŇ

V průběhu protidrogové akce policisté provedli vícero domovních prohlídek i prohlídek nebytových prostor, zadrželi 15 osob. Více informací bude možné říci po vykonání potřebných procesních úkonů,“ zní oficiální stanovisko NAKA. Policisté manžele odvezli v poutech i do jejich rozestavěného domu v Miloslavově.

Zatímco René na sebe v rychlosti hodil tyrkysovou teplákovku a pestrobarevnou bundu, Zuza si vzala elastický komplet ze své kolekce za dva tisíce korun, přes to péřovou bundu od Vuittona, která vyjde na 113 tisíc korun, na hlavu si posadila klobouček od Diora v hodnotě 20 tisíc korun a látkové tenisky Balenciaga v ceně asi 17 tisíc korun.

Plačková i v takto svízelné situaci nepolevuje a dává najevo, že luxus vždy a všude. Tak snad se vše brzy vysvětlí a influencerka nebude muset vyměnit své drahé kousky za vězeňský mundúr.

Fotogalerie
82 fotografií