Moderátor Televizních novin v listopadu minulého roku přiznal zdravotní problémy, kvůli kterým dokonce skončil na čas v nemocnici. Tehdy mluvil o tom, že se jednalo o psychické problémy a potřeboval na čas vysadit. Jenže se ukázalo, že přiznal jen část toho, co se stalo. „Martin z ničeho nic zkolaboval ve studiu a nešťastně upadl. Tím pádem si rozsekl a vážně poranil hlavu. Okamžitě mu byla přivolána záchranka a byl hospitalizován,“ prozradil jeden z jeho kolegů.

„Nezlobte se, ale už se k tomu nechci vracet. Je to celé za mnou. Jediné, co k tomu mohu říct, je, že jsem zcela zdráv a v pořádku,“ odpověděl na dotaz deníku Aha! Pouva, který slova kolegy nevyvrátil. Tehdy mu lékař okamžitě naordinoval měsíční volno. „Ten čas, po který jsem vysadil, mi velmi pomohl. Už se cítím dobře a od prosince se vracím na obrazovku,“ řekl na konci listopadu moderátor Televizních novin.

„Musím poděkovat vedení televize Nova, že mi umožnilo si odpočinout, a smekám klobouk před Kristinkou, že to zvládla a nezlobí se na mě,“ vzkázal Pouva své vždy usměvavé kolegyni Kloubkové (44). A ostatním pak poslal radu, aby se v podobných stavech zastavili a vydechli, pokud mají pocit vyhoření, či psychické únavy. O jiných zdravotních problémech se ani náznakem nezmínil.

VIDEO: Moderátor Martin Pouva: Se ženami se žít nedá!

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Martin Pouva: Se ženami se žít nedá! Blesk TV

Fotogalerie
10 fotografií