Jen krátce po oznámení rozchodu poskytla Blesku modelka Petra Friedlová velmi pikantní snímky. Nafotila je na zakázku! „Byla to dobrá nabídka, byla dobře placená a byla jsem ujištěna, že se nikde bez mého souhlasu fotky neobjeví,“ přiznala Petra s tím, že ty méně odvážné ráda poskytne.

„Jsem na své tělo pyšná a nejspíše jsem i trošku exhibicionistka a nevadí mi se ukázat nahá. Na svět jsme všichni přišli nazí a já na svém těle hodně pracuji,“ říká expřítelkyně Martina Pouvy. „Do něčeho ještě odvážnějšího bych ale nešla, i když jsem měla několik nabídek. Co by mě však určitě lákalo, by bylo natočení milostných scén s nádechem erotiky,“ má jasno Friedlová, která žila s Pouvou deset let, ale loni šli od sebe.

Pouvovi se líbily, ale... Mohl mít průšvih!

Dokud se nevědělo o jejich rozchodu, nesměla Petra fotky zveřejnit, aby to neohrozilo místo Martina Pouvy coby seriozního moderátora Televizních novin. „Martinovi jsem fotky ukázala, a jako kamarád mě podporuje. Moc se mu líbily, což je u zdravého muže asi pochopitelné,“ prozradila Petra, která si za nahé fotky nechala pořádně zaplatit. „Jednalo se o částku v řádu desetitisíců, skutečnou částku však prozradit nesmím, zakazuje mi to smlouva,“ dodala Friedlová.

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Martin Pouva se rozhoupal! Chystá druhou svatbu! David Turek, Petr Soukup

Fotogalerie
31 fotografií