Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Novorozená dcera Harryho a Meghan Lilibet: Co jí přejí slavné sudičky? Dočkala se gratulací i výsměchu!

/
  • Kromě gratulací se Meghan s Harrym dočkali i výsměchu
    7. června 2021 ● 11:55

    Princ Harry (36) a jeho manželka, bývalá herečka Meghan Markleová (39), se radují z narození druhého dítka. Manželé přivítali na svět druhého potomka, dcerku Lilibet Dianu. Jméno pro holčičku vybrali po dvou významných ženách z rodiny – po britské královně Alžbětě II. (95), její prababičce, a také po zesnulé princezně z Walesu, Dianě (†36), její babičce. A i když ho dívenka nosí teprve pár dní, už se za něj dočkala i výsměchu. Jak rodinní příslušníci a další celebrity reagují na narození malé Lili?

  • 1.

    Meghan a Harry

    Dvojnásobní rodiče krásnou novinku oznámili na svém webu Archewell. „4. června jsme byli požehnáni narozením naší dcery Lili. Je víc, než jsme si kdy dokázali představit, a zůstáváme vděční za všechnu lásku a modlitby, které jsme pociťovali z celého světa. Děkujeme vám za vaši trvalou laskavost a podporu během této velmi zvláštní doby pro naši rodinu,“ objevilo se na internetu dobré dva dny poté, co se dívenka narodila.

  • 2.

    Charles a Camilla

    Britskému princi a jeho manželce pogratulovala královna spolu s princem Charlesem (72) a jeho manželkou Camillou (73). „Královna, princ z Walesu a vévodkyně z Cornwallu a vévoda a vévodkyně z Cambridge byli informováni a jsou potěšeni zprávou o narození dcery vévodovi a vévodkyni ze Sussexu.“

     

    Na instagramu pak Charles s Camillou sdíleli fotku HarryhoMeghan na jedné z jejich posledních akcí pod „hlavičkou“ královské rodiny, na jejich turné po Africe s malým Archiem (2). „Přejeme jim vše dobré v tomto čase,“ doplnili zde.

  • 3.

    Kate a William

    Všechny oči se upíraly také směrem k vévodovi a vévodkyni z Cambridge, kteří jsou s bývalými Sussexskými, jak se říká, lehce na kordy. Jak ale v komentářích na sociální síti mnozí trefně podotkli, Harryho starší bratr William (38), následník britského trůnu, a jeho manželka Kate Middletonová (39) si zachovali vznešený odstup a byli struční.

     

    Sdíleli černobílou fotku novopečených dvojnásobných rodičů s popiskem: „Všichni jsme potěšeni šťastnou zprávou o narození malé Lili. Gratulujeme Harrymu, Meghan a Archiemu.“ Fanoušci královské rodiny si také povšimli, že v přání všeho nejlepšího chybí tituly.

  • 4.

    Princezna Beatrice

    Harryho sestřenice, princezna Beatrice z Yorku (32), věnovala Lili příspěvek v instastories. I ona použila jednu z fotek, jimiž Harry s Meghan oznámili 14. února druhé těhotenství hvězdičky seriálu Kravaťáci. „Gratuluji, milý bratranče. Nemůžeme být za vás šťastnější!“ napsala ke snímku a roztomile ho opentlila několika červenými srdíčky.

    Není pochyb, že má k Harrymu i přesto, že se trhnul od královské rodiny, stále velice blízký vztah.

  • 5.

    Ellen DeGeneresová

    Moderátorka Ellen DeGeneresová (63) napsala na twitter: „Gratulace Meghan, Harrymu a Archiemu. Vítej na světě, Lilibet! Jsem více než nadšená z toho, že tě poznám.“  

     

    Tato slova, která se během pár hodin dočkala téměř 13 tisíc „lajků“, vedla mnohé fanoušky vévody a vévodkyně ze Sussexu ke spekulacím, že právě v Ellenině show se tento pár, co poslední dobou dává šokující rozhovory jako na běžícím páse, objeví.

  • 6.

    Boris Johnson

    Gratulace do USA poslal prostřednictvím twitteru i britský premiér Boris Johnson (56). „Mnohokrát gratulujeme vévodovi a vévodkyni ze Sussexu k narození dcery.“

  • 7.

    Piers Morgan

    Britský televizní moderátor Piers Morgan, který se s párem střetl kvůli kontroverznímu rozhovoru s Oprah Winfreyovou (67), odmítl komentovat narození Lilibeth. „Těm, kteří žádají o mou reakci na nové královské dítě: Respektuji neustálé prosby jejích rodičů o soukromí a odmítám to komentovat,“ napsal na twitter.

     

    V pořadu The Today se však nechal slyšet: „Myslím, že je to docela ironické. Tento pár, který posledních pár týdnů ničil královskou rodinu a monarchii, pojmenoval dítě po královně.“

  • 8.

    Karl Stefanovic

    Britský moderátor Karl Stefanovic (46) byl v pořadu The Today poněkud drsnější. „Co si myslíte o jménu Lilibet? Zní to jako aplikace pro sportovní sázení,“ vtipkoval v narážce na populární australské sázkové aplikace, mezi které patří Unibet, Sportsbet a Pointsbet.

  • 9.

    Galerie

    Mimochodem, jméno Lilibet je přezdívka britské královny Alžběty II. Roztomilou přezdívku jí dal její dědeček, král Jiří V. (†70). Královna, ještě coby batole, totiž nedokázala správně vyslovit své jméno, které je v angličtině Elizabeth. Dědeček napodoboval její pokusy o správnou výslovnost, až z toho vzniklo Lilibet. Byl by to pěkný odkaz královské rodině, kdyby ovšem Harry s Meghan ve všech interview neplakali nad tím, jak se právě mezi rodinnými příslušníky setkali s utlačováním a rasismem, který Meghan málem dohnal k sebevraždě...

    VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

    Video
    Video se připravuje ...

    Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

    Fotogalerie
    63 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

Milla: No někde se ve své touze po soukromí objeví určitě,jde jen o to kdo dá víc.

(26. 06. 2021 23:51)

Milla: Vážně tvrdíte že v Británii NENÍ DEMOKRACIE??To už pak ani nepřekvapí že to nebetyčně trapné prolhané a odporné stvoření podle vás říká pravdu.Pokud někdy na několik vteřin v poslední době tento stav nastal tak jsem ho prošvihnul,zřejmě jsem mrknul.A i když nejstarší parlament v Evropě má Island,Británie patří mezi nejuznávanější a nejspolehlivější demokracie na světě.Směl bych vědět proč není demokratická?A co tajemného má mít monarchie na svědomí?A kdo proboha přišel na to že musí mít všichni jednotný názor???A kdy to nastalo?Jediné co Harry nepobral bylo pracovat pro svou zemi a slušně ji reprezentovat,nikdo po něm nechtěl víc než po ostatních,vůbec-donedávna s tím neměl nejmenší problém.Zřejmě dokud mu nevysvětlili že se může kopat kamsi za mnohem větší prachy,to pak jde vlast i rodina stranou,že.

(26. 06. 2021 23:49)

dvorece: Bude ona i její bratr vychovávána jako demokratka ve svobodné zemi a kdo ví, možná to budou oni, kteří změní svět monarchie...

Osobně preferuji demokracii. Nelíbí se mi monarchie, jako dokument je to půvabné a zajímavé, ale v reálu se svět už dávno změnil.
Harrymu se nedivím, že nechtěl být poslušná loutka bez vlastního názoru, navíc kdo ví, co všechno má tato monarchie na svědomí. Vidím je horší jak nadvládu komunistů, všichni musí mít jednotný názor a Harry ho neměl - to byla šílená vina až taková, že ho rodina odepsala a proto začal říkat o monarchii pravdu.

(07. 06. 2021 18:21)

Milla: Tak Ellen de Generes se s ní pozná.Jestlipak pozná kromě showbizových hvězd taky někoho z příbuzných kromě jedné babičky?

(07. 06. 2021 15:41)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy