Představitel »jáčkujícího« veterináře Ády Větvičky z Okresního přeboru mívá zřejmě při plném vytížení zdravotní problémy. Během natáčení filmové komedie Láska na špičkách ho musela odvézt sanitka tak, jak byl – v dámských šatech a botkách (Blesk informoval).

Měl ale štěstí v neštěstí. „Lékařské konzilium nakonec rozhodlo, že operace není nutná,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj. A potvrdil to i sám herec: „Jsem v pořádku,“ odpověděl Leoš Noha opakovaně na přímý dotaz.

Kámen ze srdce spadl i režisérovi filmu Láska na špičkách. „Jsem v klidu. Něco už natočil loni a dá se s tím pracovat. Věřím, že říjnový termín premiéry bude dodržen,“ sdělil Blesku režisér Petr Zahrádka (46).

Ani produkce seriálu Slunečná, kde herec představuje věčného pivního štamgasta Radka Dolejše, si nerve vlasy z hlavy. Bere incident s nadhledem. Další zdravotní kolaps Leoše Nohy byl tedy protentokrát zdárně zažehnán. Herec si musí sám sáhnout do svědomí, zda se ke svému organismu nechová macešsky.

Herec už dříve přiznal, že si prošel drogovým obdobím a také si rád přihne alkoholu. Od padesátky prý už ráno nesnídá kořalku, ale zapíjí léky.

VIDEO: Leoš Noha: Mými koníčky jsou sex, drogy a rock n´roll!

Video
Video se připravuje ...

Leoš Noha: Mými koníčky jsou sex, drogy a rock n´roll! Tomáš Sovinský, Barbora Horáková

Fotogalerie
37 fotografií