Radek Dolejš v podání Leoše Nohy není opět žádný intelektuál. Sice maká, co to jde, dělá na směny v továrně a ještě provozuje autodopravu, ale jeho žena Zuzana (Eva Decastelo) na něj stejně není zrovna pyšná. Přála by si něco víc, než mít doma největšího hospodského kibice.

Zuzka patří do skupinky tamních „dam“, jež vede starostova žena Lída Vacková (Dana Batulková), která se hned od počátku seriálu předvedla jako největší semetrika obce Slunečná. Na záda jí kromě úspěšné cukrářky Zuzany dýchá mj. její nejlepší kamarádka Jana (Tereza Brodská).

V sit-comu Helena předvedl gaučing

Noha na filmovém plátně debutoval v černé komedii Marka Najbrta Mistři (1994). Diváci jej mohli vidět v roli starosty ve Vinařích a jako šišlajícího funkcionáře Ádu v Okresním přeboru. Dále pak coby žalovaného v seriálu Život a doba soudce A. K., zloděje ve Specialistech, majora ve Vzteklině, řidiče autobusu ve Špindlu, řezníka v seriálu Kameňák či barmana Simona v Krejzových.

Lásku k pivu a ke „gaučinku“ Noha předvedl v sit-comu Helena. V něm mu jeho tvůrci za seriálovou manželku, která má na krku domácnost, výchovu tří povedených dětiček a neustálé finanční problémy, vybrali komediálním talentem obdařenou Sandru Pogodovou.

Fotogalerie
17 fotografií