Kdysi se milovali, teď spolu komunikují jen přes své právníky. Společnou řeč už ale asi nenajdou nikdy!

Badmintonista se dál brání všem obviněním bývalé biatlonové královny, která nyní moderuje Showtime na Primě. „Pokud jde o zveřejněné informace o podání trestních oznámení ze strany paní Gabriely Soukalové, pan Petr Koukal důrazně popírá, že by se dopustil jakéhokoli protiprávního jednání. Údajné podání jakýchkoliv trestních oznámení považujeme za ryze účelové,“ nechal se Koukal slyšet přes svého advokáta Mgr. Ing. Tomáše Vítka s tím, že se o něm dozvěděl jen přes média.

Po říjnovém rozvodu měla Soukalová najít u bývalého manžela několik kostlivců ve skříni, včetně podezřele levného nákupu a pokusu o drahý prodej růžového »zámečku« v Hořovicích. To vše jí za zády. Došlo to tak daleko, že na Koukala podala trestní oznámení. Nejprve za zločin podvodu, následně za zpronevěru!

Podle něj je to ale ona, kdo nechce mít po rozvodu rychle čistý stůl. „Jednání ze strany paní Soukalové ve spojení s opakovaným nepředložením námi vyžádaných podkladů pouze zbytečně prodlužuje majetkové vypořádání,“ prohlásil Koukalův advokát a trvá na tom, že protistrana pravidelně vydává nepravdivé vyjádření namísto věcné komunikace.

VIDEO: Gabriela Soukalová v NOVÉM DNI oznámila, že je těhotná!

Video
Video se připravuje ...

Gabriela Soukalová v NOVÉM DNI oznámila, že je těhotná! FTV Prima

Kostlivci ve skříni

Podle vyjádření Koukalova právníka by to jeho klient rád velmi rychle uzavřel. Aby taky ne, když na něho vyplavalo několik minimálně sporných záležitostí.

  • Podle Soukalové měl za jejími zády pronajímat a pak i prodat její byt. Peníze prý inkasoval jen na svůj účet.
  • Už za jejich manželství měl luxovat její konta a peníze investovat do podniků, ze kterých neviděla dle svých slov ani korunu.
  • Během posledních měsíců manželství i týdny po něm měl také kšeftovat s haciendou v Hořovicích. „Koupit vilu o dvou bytových jednotkách za čtyři miliony a za pár měsíců ji prodávat za 13 milionů, to je kousek hodný Davida Copperfielda,“ řekl Blesku už dříve JUDr. Jaroslav Ortman, který podal na Koukala trestní oznámení a do týmu přizval machra na trestní právo JUDr. Miroslava Antla (66).

V rozvodové válce se teď sportovec snaží stavět do role oběti. „I přesto, že vyjádření protistrany poškozují dobré jméno mého klienta a negativně ovlivňují jeho pracovní i osobní život, odmítá se můj klient bránit jinak než právní cestou a nebude se snižovat k podobným útokům...“ vysvětluje Koukalův advokát. Nic bližšího k tomu ale uvést nechtějí.

Fotogalerie
62 fotografií