Nikdo to v této koronavirové době nemá zrovna snadné, a tak nejspíš nikoho nepřekvapí, že kde kdo bojuje s depresemi či úzkostmi. Ať už tyto duševní problémy pramení z nevýhodné situace, ve které se všichni nalézáme, anebo z finančních trablů, do nichž se mnozí, co ze dne na den přišli o možnost pracovat tak, jak byli zvyklí, dostali. Mezi ty, co se potají trápí, se počítá i herečka Michaela Maurerová, kterou si televizní diváci zamilovali coby ztřeštěnou kadeřnici Digi z nekonečného nováckého seriálu Ulice.

Na sociální síti to přiznala vlastně jen tak mimoděk, snímkem, na němž si její nejmladší dcerka Emma (2) hraje se dvěma poměrně velkými hlodavci – alespoň tedy v dětských ručičkách malé dívenky. „Tyhle dumbo potkani Jája a Pája měli být původně lékem na moje úzkosti, které se teď se mnou chtějí podezřele často kámošit,“ prozradila svým více než 77 tisícům followerů na instagramu.

Noví domácí mazlíčci mají ovšem na svou majitelku pozitivní vliv: „Emma mazlící se s nima na mě účinkuje stejně silně, jako Pfizer vakcína na covidem ohroženou babičku,“ vtipkovala slavná zrzka.

VIDEO: Trojnásobná máma Míša Maurerová: Padám na hubu! Ani dovolenou jí osud nedopřál

Video
Video se připravuje ...

Trojnásobná máma Míša Maurerová: Padám na hubu! Ani dovolenou jí osud nedopřál Markéta Reinischová

Dvojice „pokánků“, jak malá dcerka potkany nazývá, fanoušky Maurerové patřičně nadchla. A upřímně řečeno, nejenom fanoušky, ale i kolegyně z umělecké branže. „Lááááááásky, to byl kdysi můj sen, mít potkánka!!!“ jásala například herečka Andrea Růžičková (36), známá z retroseriálu Vyprávěj. „Můj taky, tak jsem si to teď splnila,“ reagovala obratem Míša.

Svými lajky ji dále ohodnotila například herečka Jana Plodková (39), která se může nově pyšnit Českým lvem za svůj výkon ve snímku Bábovky, a moderátorky Laďka Něrgešová (45) s Evou Decastelo (42).

VIDEO: Trojnásobná máma Maurerová: Přišla o vlasy i prsa! Co za tím je?
Video
Video se připravuje ...

Trojnásobná máma Maurerová: Přišla o vlasy i prsa! Co za tím je? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
42 fotografií