Loni v červnu s manželem Rudolfem Merknerem oslavili tzv. bronzovou svatbu. Ale místo srdíček a vyznání se Jana Bernášková dočkala ledové sprchy v podobě těchto slov: „Janičko, miluji tě... ale někdy mě tak se*eš, že si přeji být sám.“

Samozřejmě to byla nadsázka a herečka svému muži oplatila stejnou mincí. „To je tak krásné, že i tyto pocity máme stejné,“ vzkázala herečka, která 21. února oslavila kulatiny. 

„Když mi bylo asi dvacet, říkala jsem si, jak úžasné to bude, až mi bude čtyřicet! Budu mít jistoty a budu vědět o svém životě vše. Tak prosím vás vím jediné, že mám boží rodinu a přátelé,“ vyznala se Jana, které se v ten den proměnil byt v malé květinářství. 

VIDEO: Jana Bernášková to schytala od manžela: Prý jsem kopyto! Kvůli čemu?

Video
Video se připravuje ...

Jana Bernášková to schytala od manžela: Prý jsem kopyto! Kvůli čemu? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Tolik kurýrů s květinami, tolik krásných přání ve videu jsem nečekala. Děkuji vám všem, kteří jste mi tajně natočili tolik vzkazů a Ruda je sestříhal. Já 20 minut v kuse brečela jako želva,“ dodala dojatá oslavenkyně, jež je dvojnásobnou maminkou – s manželem má syna Theodora (7), dcera Justýna (14) pochází z bývalého vztahu s režisérem Davidem Drábkem (50).

S obřími pugéty se Jana pochlubila na sociální síti a gratulace od kolegyň nebraly konce. „Janiiiiiiiii všechno nejkrásnější! Mám tě moc ráda!“ pogratulovala herečka Hana Vagnerová a přidaly i se další kolegyně ze seriálu Vyprávěj –  Andrea Růžičková, Mahulena Bočanová nebo Adéla Gondíková

VIDEO: Jana Bernášková o nevěře

Video
Video se připravuje ...

Jana Bernášková o nevěře Jan Jedlička, Markéta Reinischová, Petr Soukup, Thomas Kruchina

Fotogalerie
70 fotografií