Podle informací webu Expres Slavíkova nejstarší dcera nejprve navštívila Polikliniku Vysočany, kterou má nedaleko od bydliště, jenže tam ji poslali zřejmě jinam  - musela tak do Dlouhé ulice v centru k obvodnímu lékaři. Podle svého kamaráda a ctitele Petra Veselého, který pro ni naposledy přijel i na letiště, se ovšem dozvěděla velmi špatné zprávy. „Obvodní lékař zjistil, že se Dominika nachází ve vážném zdravotním stavu. Řekl mi, abych ji okamžitě odvezl na Bulovku. Vidím to špatně,“ uvedl tento muž.

OVšem na jeho slova nyní zareagovala i sama Gottová a vše popřela a uvedla na pravou míru. „Nejsem hospitalizovaná a ani jsem být neměla! A nejsem ve vážném stavu! Na vyšetření do nemocnice mne poslal můj lékař, protože mi několik dní nebylo dobře kvůli lékům, které beru na vysoký tlak. Kapačku jsem dostala proto, že jsem několik dní kvůli nevolnostem nejedla. Více se ke svému zdravotnímu stavu vyjadřovat nechci,“ poslala Blesku prohlášení Dominika.

Ta je zklamaná z toho, že Veselý do médií vypráví něco jiného. „Velice mne mrzí, že toto naopak udělal člověk, který bez mého svolení o mém stavu veřejně mluvil a ještě vše zdramatizoval. Jsem tímto člověkem, který absolutně nectí lékařské tajemství, velice zklamána,“ zuří Gottová.

Ta již dříve prozradila, že se poslední dobou necítila vůbec dobře. Měla silný kašel, zadýchávala se a u lékaře jí naměřili velmi vysoký tlak, zřejmě vše souviselo i s jejími dlouhodobými problémy s játry kvůli cukrovce. Gottová slíbila, že půjde takzvaně do sebe a začne o sebe víc pečovat, v pátek proto vyhledala lékaře. Ovšem příště si asi rozmyslí, kdo ji bude na vyšetření doprovázet...

VIDEO: Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou David Turek, Lukáš Červený

Veselý, který dříve patřil mezi velké fanoušky zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové (†48) a přátelství ho pojí i s jejím vdovcem Josefem Rychtářem (62), mimo jiné tvrdil, že na Bulovce mělo Gottovou čekat hned několik vyšetření, včetně gastroskopie a rentgenu plic. „Je to špatné, její stav je vážný, je v ohrožení života,“ uvedl pro Expres.cz s tím, že další podrobosti nemá, ale že Dominika bude zřejmě muset v nemocnici zůstatl. Ani to ale podle Gottové pravda není. „Víkend trávím doma a je mi lépe,“ vzkázala. 

Původně přitom měla Dominika v těchto dnech odjet opět za manželem Timo Tolkkim (54) do Finska, jenže z toho teď kvůli jejímu zdravotnímu stavu sešlo. Zdá se, že blondýnce v poslední době zkrátka nevychází vůbec nic...

VIDEO: Dominika Gottová: Velké otazníky nad maminkou! A o neromantických dárcích od táty

Video
Video se připravuje ...

Vánoce Dominiky Gottové: Velké otazníky nad maminkou! A o neromantických dárcích od táty Luboš Procházka

Fotogalerie
65 fotografií