Návrháři přišli s konceptem dřevěného domu na kolech a design interiéru navrhli na míru potřebám cestovatelů. Moderní nomádi na ploše 67 m2 naleznou moderní samostatnou strukturu, která je prostorná a zároveň dostatečně kompaktní, aby se mohla bez problému cestovat i na delší vzdálenosti.

Dům je navržen s klasickou sedlovou střechou a výrazně prosklenou jednou, která nabízí výhled do okolí a zároveň maximalizuje přirozené světlo vstupující do interiéru. 

Tmavý exteriér domu není náročný na údržbu, na střeše se nachází solární panely.  K vytápění slouží kamna na dřevo. V případě potřeby je možné do domu zabudovat nádrže na vodu. Dům se tak pohodlně obejde nějaký čas bez přípojek. 

Navzdory malé výměře dům nepůsobí stísněný.  Zatímco exteriér je tmavý, interiér je obložen světlou prefabrikovanou překližkou z břízy. Podlahu tvoří linoleum z udržitelných materiálů. Díky šikmé střeše je vnitřní prostor prostornější. Opticky nafouknout ho pomáhá i boční okno, které sahá až ke střeše.

Pokoje na spaní jsou situovány v zadní části. Pohodlně  se zde vyspí čtyři dospělí lidé. Využít mohou palandu v dolní části a samostatnou velkou postel nahoře.

Orientační dodací doba domu je 4 až 10 měsíců. Cena začíná na 129 000 dolarů, zájemce tedy v přepočtu vyjde na více než 2 800 000 Kč. 

Fotogalerie
15 fotografií