Tyler Hjorting a Lexi O'Brien se rozhodli pro kočovný život v přestavěném školním autobusu, kterému říkají One Wild Ride.

Fotogalerie
11 fotografií

Jejich renovované vozidlo je stejně útulné jako kterýkoliv jiný malý domov. Má dřevěné podlahy a obklady na stěnách a stropech, které vyvolávají příjemnou rustikální atmosféru. Ve spojení s bílými skříňkami a množstvím rostlin je těžké uvěřit, že toto vozidlo kdysi denně přepravovalo spoustu dětí.

Transformace autobusu trvala téměř dva roky. Celý jeden rok přitom strávili hledáním autobusu, který by byl vhodný pro jejich plány. Poté, co si koupili autobus z Craigslistu, začala práce na interiéru. 

„Autobus jsme zrenovovali za necelých osm měsíců. Pracovali jsme na něm hlavně po práci a o víkendech,“ říkají majitelé. Ačkoli je jejich domov relativně malý, vešly se do jeho útrob i některé rozměrnější vymoženosti. Najdete zde třeba obří ledničku, velkou postel a jídelní stůl.

Pro ty, kteří by si chtěli vytvořit vlastní mobilní domov, mají Hjorting a O'Brien několik rad. „Investujte do dobrého solárního systému, napájení a nebojte se menších velikostí. My jsme si po několika měsících na silnici uvědomili, že bychom se spokojili i s menším autobusem.“