Poznali jsme už třetí dvojici, která uzavřela sňatek před televizními kamerami v rámci sociálního experimentu, kde je k sobě svede věda, ale jeden druhého vidí až před oltářem. Ovšem na šťastný konec to ani v tomto případě rozhodně nevypadá.

Nevěsta své »ano« doplnila povzdechem, snubáky si novomanželé navlékli na pravé prsteníčky a o polibku se ani nedá mluvit. „A co ta pusa?“ ptal se René. „Ne. Ne...“ šeptala vyděšeně Petra. „Já to nezvládnu, já jsem stydlivá,“ povolila nakonec pusu na tvář.

Ihned po obřadu se ale stáhla celá nešťastná do ústraní! „Nejsem spokojená, něco mi tam vadí, nevím, co to je,“ přiznala plačící Petra. Ale ani u dalších novomanželů to není růžové.

VIDEO: Svatba na první pohled: Mezi Štěpánkou a Pavlem je to už divoké!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Mezi Štěpánkou a Pavlem je to už divoké! TV Nova

Manažerka Štěpánka Hadenová (31) s kuchařem Pavlem Dleskem (38) si po počátečních neshodách a názorových rozepřích snad už užívají líbánky v Řecku, zato mezi zdravotní sestrou Natálií Mykytenko (23) a jejím manželem, podnikatelem Františkem Gebrem (36) začínají létat jiskry snad až nenávistné!  „Při představě, že měla přeskočit jiskra, se mi chce blejt,“ řekla blondýna svému muži na Zanzibaru.

Jenže tady leží úskalí celého experimentu. Když u kteréhokoli páru vypukne namísto lásky těžká averze, musí spolu začít bydlet! „Vše na sebe navazuje a ať je to mezi páry jakkoliv, musí se dodržet postup, ve kterém po svatební cestě následuje měsíc ve společné domácnosti,“ potvrdila Blesku Jana Lohrová, PR koordinátorka TV Nova.

Podstatu problémů mezi Natálií a Františkem se proto pokouší nalézt a odstranit psychoterapeut, kterého se spolu rozhodli navštívit.

VIDEO: Svatba na první pohled: Natálka Františka "nezvládá"!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Natálka Františka "nezvládá"! TV Nova

Fotogalerie
80 fotografií