Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Levné vánoční dárky: Super nápady do 100 korun pro ty, kdo mají hodně známých

4. prosince 2022 | 16:15

Máte hodně přátel a známých a každého byste na Vánoce rádi potěšili nějakou drobností? Nechcete za dárky utratit všechny peníze, ale samozřejmě vám záleží na tom, aby měl každý po rozbalení balíčku radost? Chce to dobrý nápad. Pomůžeme vám s tím.

Kosmetika: i levné může být kvalitní

Drobné kosmetické dárky jsou sázkou na jistotu a kamarádky vždycky potěší. Zvláště když budou vědět,  že jste si dala záležet a vybrala jste kousky, které jsou sice levné, ale kvalitní. Vybírejte to, co máte sama ráda, nebo zapátrejte v recenzích a vyberte to pravé. Inspirujte se z našeho redakčního testování – kosmetiku do stovky najdete v recenzích rtěnek, pleťových krémů a krémů na ruce.

Drobné dárky pro štěstí

Nějaká drobnost, která přináší štěstí, potěší snad každého. Do stovky seženete například různé druhy krásných svíček. Nezruinuje vás ani přívěsek nebo klíčenka s drahým kamenem, a ten můžete vybírat podle znamení horoskopu nebo podle toho, co dotyčný obdarovaný zrovna potřebuje – například růženín je považován za symbol lásky, jaspis přináší zdraví a sílu, tygří oko je ochranný kámen.

Jedlé vánoční dárky: buďte originální

Dobrou čokoládou nebo čajem určitě nic nezkazíte, pokud jde ale o jedlé dárky, i v kategorii do sta korun můžete být originální. Určitě znáte někoho, koho by potěšily třeba kvalitní směs ořechů či sušená rajčata z Toskánska. Zapátrejte ve farmářských a bio obchodech a delikatesách a určitě najdete něco dobrého, a navíc v hezkém obalu.

Spoustu dalších nápadů na levné dárky najdete ve fotogalerii:

Autor: red