Dceři rockerského bouřliváka Ozzyho Osbournea (71) se totiž podařilo shodit nejméně 36 kilo a vypadá naprosto fantasticky! Svoje nové křivky teď Kelly předvedla v kalifornském Malibu, kde měla o víkendu schůzku s producentem.

Ve vypasovaném sáčku, tričku s velkorysým dekoltem, cigaretových džínách a na jehlových podpatcích si vykračovala jako pravá dáma, ani zrnko pochyb o tom, že jí dramatický úbytek na váze dodal dávku léta hledaného sebevědomí!

VIDEO. Ozzy Osbourne před pár lety v Praze

Video
Video se připravuje ...

Ozzy Osbourne Blesk TV

Kelly sice sází na cvičení a zdravou stravu, nedávno se ale svěřila, že před dvěma lety podstoupila operaci žaludku - tzv. tubulizaci. „Ať se ostatní třeba zalknou svými ho*ny, ale byla to ta nejlepší věc, kterou jsem kdy udělala!“ uvedla po »osbourneovsku« pro Hollywood Raw Podcast.

Co je tubulizace žaludku?

Nejde o bandáž neboli zaškrcení žaludku, ale o nevratný zákrok, během nějž se žaludek zmenší do tvaru rukávu či banánu. Po odstranění velkého zakřivení orgánu se omezí množství přijímané stravy. Zákrok také potlačí hlad, protože se odstraňuje ta část žaludku, kde je buňkami produkován hormon ghrelin zvyšující chuť k jídlu. Pozor ale: Po zákroku je třeba se zdravě stravovat, jinak kila dolů nejdou...

VIDEO: Branky, body, kokoti LIVE: Adele zhubla, šunka podle pohlaví a homosexuální kalkulačka

Video
Video se připravuje ...

Branky, body, kokoti LIVE: Adele zhubla, šunka podle pohlaví a homosexuální kalkulačka Karel Dlabač/BPŽ

Fotogalerie
80 fotografií