Ke stavu slavného frontmana skupiny Black Sabbath neblaze přispívá i skutečnost, že Ozzy Osbourne trpí celou řadou nejrůznějších nemocí: kromě Parkinsonovy choroby ho trápí také slepota jednoho oka, stále se vracející stafylokokové kožní infekce, a nedávno si také prošel zápalem plic souvisejícím s dříve neléčenou chřipkou. Loni si rovněž zlomil páteř při nešťastném pádu v koupelně a obával se, že ochrne – podobně jako v roce 2003, kdy spadl z tříkolky. Ze všech těchto hrozivě znějících nehod se však dostal, následky si ale nese patrně dodnes.

V Santa Barbaře, kde žije se svou manželkou Sharon (67), byl nyní Ozzy spatřen na cestě do svého auta. Na sobě měl jednoduché, černé tričko a černošedé šortky, při šouravé chůzi se ale musel opírat o hůlku a z přikrčeného postoje bylo zřejmé, že má bolesti. Známá hvězda drsné reality show The Osbournes, kterou před lety vysílala televizní stanice MTV, už byla jenom stínem slavného zpěváka, jenž před lety stvořil heavy metalovou muziku tak, jak ji známe dnes.

VIDEO: Ozzy Osbourne v Praze

Video
Video se připravuje ...

Ozzy Osbourne Blesk TV

Mimochodem, pro fanoušky Black Sabbath máme špatnou zprávu: přestože se před nějakým časem hovořilo o tom, že by již dlouhá léta nehrající kapela mohla oznámit comeback a znovu se společně postavit před publikum, k čemuž se původně kladně vyjádřili všichni členové, Ozzy je nyní zásadně proti.

„To už není nic pro mě. Je konec,“ prohlásil Osbourne v posledním rozhovoru pro magazín Rolling Stone. Na tomto rozhodnutí jistě bude mít svůj podíl jeho stále se zhoršující neurodegenerativní onemocnění centrální nervové soustavy…

Fotogalerie
37 fotografií