„Ať' už jdou všichni, co otravujou s koronavirem a šílenýma zprávama o něm, do pr*ele,“ rozčílila se před časem na sociální síti oblíbená zpěvačka, která v současnosti účinkuje v pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Právě kvůli pořadu musí chodit pravidelně na testy, což ji štve. „Já si tajně přeju, abych už ten covid taky chytla a už to měla za sebou. Já chci covid!!“ volala v půlce září. 

Netrvalo to ani tak dlouho a přání se jí do jisté míry splnilo. Nyní přiznala, že nemoc již prodělala! „Podle testu jsem covid už prodělala, ale nevím o tom, nic mi není. Přesto jsem zůstala deset dní v povinné karanténě,“ uvedla pro Super.cz Basiková. Ta své radikální názory ale přesto nepřehodnotila, možná i proto, že neměla žádné příznaky. 

„Jsem ráda, že to mám za sebou, tělo si vytvoří protilátky a přirozenou imunitu. Stejně se musíme nakazit všichni, covid nezmizí, už tu s námi bude na věky věků,“ myslí si představitelka Máří Magdalény z muzikálu Jesus Christ Superstar. „To, že máme deset dnů pauzu, a nikomu nic není, mi přijde nesmyslné. Ale vláda tak nařídila, naštěstí máme tři díly předtočené dopředu. Ale současné restrikce jsou nepřiměřené,“ zlobí se kvůli vynucené pauze v natáčení Tváře.

VIDEO: Basiková mezi demonstranty: Přála bych si konec Zemana a Babiše

Video
Video se připravuje ...

Basiková mezi demonstranty: Přála bych si konec Zemana a Babiše Nikola Forejtová, Aleš Brunclík

„Vypuknul tady mor? Denně umírají tisíce lidí? Ne. A ta panika, strach, zákazy, ztráty zaměstnání a neustálé karantény jsou mnohem, ale mnohem horší než ta nemoc sama,“ stojí si za svým Bára i nyní.

Zcela opačný názor na covid-19 a s ním spojené restrikce má ale moderátor Libor Bouček. Ten se zprávou o tom, že ho nemoc zasáhla, svěřil veřejnosti ve středu ráno. Naopak varuje veřejnost, aby nic nepodceňovala a nezlehčovala. „Jak si vykládám nouzový stav? Tak, že je to doba, kdy bychom měli odložit všechno kverulantství, kecy na sociálních sítích a zaručené informace z druhé ruky o tom, jak někomu netestovanému přišel pozitivní výsledek apod,“ vyzýval na sociálních sítích, a tak je vidět, že ani známé osobnosti nemají na věc jednotný názor.

VIDEO: Bára Basiková o synovi: Lepí se na něj holky, jeho to štve!

Video
Video se připravuje ...

Bára Basiková o synovi: Lepí se na něj holky, jeho to štve! Blesk TV

Fotogalerie
54 fotografií