Zpěvačka září v novácké show Tvoje tvář má známý hlas, kde se převtěluje za různé umělce. Hned první kolo bylo její a odnesla si vítězství. Pravidelně své fanoušky na sociální síti informuje o své postavě, ale ne vždy sklízí pochvalná slova. 

Televizní facelift. OMG,“ pochlubila se fotkou, kde snad nemá ani jednu vrásku. „Napjatá jak spona,“ tvrdí jeden a druhý ještě přitvrdil: „Přesně tak jste hnusná rebelka, neberete něco? Ty vaše kecy o politice máte v hlavě n......“ 

Pravda je, že si to Bára u svých obdivovatelů nedávno rozházela statusem o koronaviru, kdy si nebrala servítky a byla i vulgární.

VIDEO: Basiková je zamilovaná až po uši: Z Prahy se ale kvůli své lásce stěhovat nebude

Video
Video se připravuje ...

Basiková je zamilovaná až po uši: Z Prahy se ale kvůli své lásce stěhovat nebude Pavlína Horáková, Aleš Brunclík

 

Omlouvám se, ale hned v úvodu budu sprostá. Musím být sprostá. To už jinak nejde!!! Budu sprostá a hotovo. At' už jdou všichni, co otravujou s koronavirem a šílenýma zprávama o něm, do p*dele!!! At' už držej hubu a neotravujou nás všema katastrofickýma kecama, at' už nás přestanou děsit, ničit, připravovat o zdravej rozum a o práci! Do p*dele, do p*dele!!! Tohle má bejt jako co???“ neudržela emoce na sociální síti Basiková. V téhle napjaté době doslova šlápla do vosího hnízda a téměř nikomu z 880 komentářů se její slova zamlouvala. 

VIDEO: Bára Basiková promluvila o svém manželství: Třetí rozvod?

Video
Video se připravuje ...

Bára Basiková promluvila o svém manželství: Třetí rozvod? Markéta Reinischova

Fotogalerie
37 fotografií