Muzikálová hvězda Monika Absolonová patří mezi celebrity, které se neváhají se svými fanoušky na sociálních sítích podělit jak o to příjemné, co jim život přináší, tak i o ty méně šťastné chvilky. Zpěvačka například nedávno přiznala, že si prožila několik dní strachu po mamografickém vyšetření, kdy jí hlavou běžely ty nejčernější myšlenky, anebo se svěřila, že si jedna z jejích ratolestí nešťastně zlomila v první zářijový den ručku. Její životní partner a zároveň otec jejích dvou potomků, synků Tadeáše (3,5) a Matouše (1,5), je na instagramu o dost stručnější – jak už to u mužů obvykle bývá.

Rozepsal se ale například v den, kdy slavil s Monikou výročí prvního setkání, k němuž došlo koncem června před šesti lety. „Ani ve snu by mě tehdy nenapadlo, že spolu budeme mít dvě úžasné děti,“ přiznal na instagramu dojatě Tomáš Horna. 

„Když jsme se potkali, tak já byl ‚buran‘ z Kladna a ona zpěvačka. To už samo o sobě nejde dohromady, ale světe, div se, padli jsme si do oka, měli jsme si co říct, a bylo nám od začátku spolu fajn. Každý jsme si povyprávěli tomu druhému svůj životní příběh, a nejednou jsme si klepali na čelo, co ten druhý má za sebou…“ líčil sportovec, který byl tou dobou ženatý. Z manželství navíc neodešel bez závazků, se svou ex Jitkou Hornovou (39) měl dceru Amálku (14).

VIDEO: Hubnoucí Absolonová na narozeninách Františka Janečka: Uvažuju jít dohola!

Video
Video se připravuje ...

Hubnoucí Absolonová na narozeninách Františka Janečka: Uvažuju jít dohola! David Turek, Lukáš Červený

Ale nelituje toho. „Jsou věci, které v životě nevrátíš, ale je potřeba se z nich ponaučit a jít dál, s tím se musíme naučit žít. Já udělal v životě spoustu chyb, ale jednu jsem neudělal - a to, ze jsem šel do ‚Kozy‘, kam se mi ten večer vůbec nechtělo. Kdybych tam tenkrát nešel, neměl bych dva skvělé syny, a co víc, neměl bych tebe! A to jediný bych v životě opravdu nepřežil!“ svěřil se veřejně se svými city k Monice a není pochyb o tom, že jedno oko nezůstalo suché. Taková krásná slova chce slyšet snad každá žena…

Vyznání, jaké jí teď napsal k čtyřiačtyřicátým narozeninám, bylo také nadmíru originální. Sdílel totiž fotku známé pěnice, co zazářila v muzikálech Evita či Funny Girl, která s dokonalým make-upem a v krásném oblečení pózuje kdesi v zákulisí. „Před mnoha a mnoha lety ses narodila a přeju si, abys měla ještě mnoho let před sebou. Sice už to bude trvat delší dobu, než tě lidé kolem tebe dají do stavu jako na téhle fotce, ale mně se stejně líbíš nejvíc po ránu, a doma v teplákách!“ žertoval sportovec na svém oficiálním profilu.

A Monika reagovala trochu ostře, ale s otevřeností sobě vlastní. „Ty moje čůzo, děkuju a miluju tě,“ odpověděla mu Absolonová s nadsázkou. Jak se zdá, jejich vztah je plný láskyplného škádlení i po tolika letech, co jsou spolu... což je skutečně obdivuhodné!

VIDEO: Monika Absolonová je okroužkovaná! Tajná svatba se snoubencem? 

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová je okroužkovaná! Tajná svatba se snoubencem? Pavlína Horáková, Jan Jedlička

Fotogalerie
53 fotografií