Na konci srpna dvojice oznámila rozchod, Lela se i s dcerou Lili sbalila a opustila Karlosův dům. Nastěhovaly se do jejího bytu v Bratislavě. Rozjitřené emoce naznačovaly mediální válku, kdy Lela zveřejnila sérii snímků, na kterých prezentuje svůj luxusní život před tím, než se s ním dala dohromady, ale Vémola ji velmi rychle utnul a Ceterová se stáhla. 

Do toho se všichni tři dostávali z koronaviru, kterým se nakazil zápasník. Naštěstí se z toho všichni dostali bez větších následků. 

„Moje příznaky byly, že mě strašně začalo škrábat v krku, teklo mi z nosu, bolelo mě celé tělo, bolesti svalů, kříže a extrémní migréna. Jediné štěstí bylo, že jsem neměla vysoké teploty a mohla jsem se starat o Lilinku a Karlose. Akorát čich se mi vrátil až po měsíci," svěřila se na sociální síti silikonová blondýnka. 

VIDEO: Vémola promluvil o Mikuláškovi, rozchodu i drogách: Pešta? Bulík, ale něco dokázal

Video
Video se připravuje ...

Vémola promluvil o Mikuláškovi, rozchodu i drogách: Pešta? Bulík, ale něco dokázal iSport TV

Minulý týden se Karlos za Lelou a dcerou vydal do Bratislavy. Zda žehlit, nebo jen navštívit holčičku, ví jen on. Netrvalo dlouho a Lela s Lily zavítaly do Prahy, kde s Karlosem strávily sváteční den 28. září, o čemž svědčí fotky dcerky ze stejného místa. Večer Ceterová završila večeří v asijském bistru. „Ten pravý čas na sushi," okomentovala svojí fotku, kterou pořídil někdo, kdo seděl naproti ní. Že by Vémola? 

VIDEO: Velkolepá oslava narozenin! Terminátor Vémola skončil v bazénu!

Video
Video se připravuje ...

Velkolepá oslava narozenin! Terminátor Vémola skončil v bazénu! iSport TV

Fotogalerie
38 fotografií