Už před časem se dámy utkaly kvůli zrušené svatbě, teď jde ale hlavně o peníze. Rodina Vackových má problémy s podnikáním - hrozí, že jim doměří daň z lihu, dostanou pokutu a ještě jim zabaví majetek. Lída v podání Batulkové podezírá Týnu Popelkovou alias Evu Burešovou, že je udala celníkům. Vtrhne tak do lokálu jako uragán, aby si to jednou provždy vyřídila.

Na obrazovkách bude bitka vypadat přesvědčivě, ale na vše raději dohlížel odborník! „Máme naštěstí vždycky po ruce kaskadéra. Ladislav Lahoda nám poradí, jak si počínat, aby to vypadalo věrohodně, a zároveň se ani jedné z nás nic nestalo,“ prozradila Batulková.

„Dvakrát, třikrát si to zkusíme nanečisto, teprve pak točíme,“ vysvětlovala, jak to při natáčení podobných scén chodí. Sama navíc v rámci děje upadne, a tak při zkoušení padala na měkkou žíněnku, ovšem když se točila ostrá, měla už smůlu – skončila na tvrdé zemi pod výčepním pultem.

VIDEO: Lucii Benešové se na Slunečnou vrací stará láska

Video
Video se připravuje ...

Lucii Benešové se na Slunečnou vrací stará láska FTV Prima

„Nakonec jsme přes sebe ječely a začaly se prát jak holky ve školce. Bylo to vtipné,“ vidí to jako zábavu mladší z obou rváček Burešová. „S Danou máme ve skutečnosti moc pěkný vztah, takže musím přiznat, že se nám podobné scény točí hůř a hůř,“ doplnila Eva.

Eva o své postavě Týně

„Říkám jí krokodýl Týna Dundee. Je rázná, odvážná, dokáže každého chlapa v hospodě přepít, jezdí traktorem, kácí stromy motorovou pilou, jezdí tryskem na koni a je hodně chlapská.“ Pustit se do bitky s takovouhle ženskou, to chce odvahu. Paní starostová se tak trošku přecenila, takže skončila na lopatkách.

Dana o své figuře Lídě

„Jsem strašně hodná a milující manželka a matka, která chce pro svou rodinu jen dobro, ale občas ho před sebou tlačím bagrem.“ Podle scénáře chce Lída nejvíc z celé rodiny získat Popelkovic statek, protože pochopila, kolik peněz by jim mohla zázračná voda přinést. Nevraživost mezi ženami je více než zřejmá. A tak stačí malá jiskřička a oheň je na střeše.

VIDEO: Prima rozjela Slunečné léto! Nová pecka herců ze Slunečné!

Video
Video se připravuje ...

Prima rozjela Slunečné léto! Nová pecka herců ze Slunečné! FTV Prima

Fotogalerie
66 fotografií