Herečka Eva Burešová aktuálně září v seriálu Slunečná, kde ztvárňuje hlavní roli rázné statkářky Týny. Přestože má Eva naprosto dokonalou postavu, kostymérky ji často navlékají do prostého, venkovského oblečení – nejčastěji je vidět v kostkované košili, hospodské zástěře a volných kalhotách, což je prý trend, který v současné době mnohé její fanynky kopírují. Jak sama Burešová podotkla, je to dost podobné jako v době největšího boomu telenovely Divoký anděl, kdy se české dívky oblékaly jako Milagros v podání Natalie Oreirové (43).

Občas jí ale role jedné z „holek Popelkovic“ přihraje trochu svůdnější outfit… například kraťásky. V těchto horkých letních dnech je to sice pro Evu rozhodně příjemnější, kdyby ovšem neopominula jeden důležitý detail – na takovéto scény je potřeba mít své ladné nožky dokonale hladké a bez jediného chloupku...

„I takové dny v maskérně jsou. Aneb když herečka zapomene, že dneska točí v šortkách,“ okomentovala lakonicky momentku svých nekonečně dlouhých nohou, které jí holily ochotné kostymérky.

VIDEO: Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů... Markéta Reinischová

„Dvě makaj, jeden ukazuje, jak to dělat lépe, a herečka si to fotí místo toho, aby se ohla a udělala to sama,“ bavila se Burešová, která tento vtipný moment samozřejmě ihned sdílela na sociální síti.

Její ukázkové faux pas všechny dokonale pobavilo – například herečka Patricie Pagáčová (31) reagovala celou řadou rozesmátých smajlíků. „Tak tomu říkám servis!“ bavily se její příznivkyně. „Je vidět, že si vás herce Prima hýčká a rozmazluje!“ A aby také ne – Slunečná patří mezi nejsledovanější původní seriály.

VIDEO: Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru.

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru. Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Fotogalerie
75 fotografií